Fox – Stratos FS 7000 nyeletőfékes orsó

38,900 Ft

Hihetetlenül sima, könnyed futás jellemzi, miközben egy robusztus, markáns nagyhalas orsót tartunk a kezünkben. Minden létező terhelésnek kitett forgó alkatrész, csapágyakon forog. A dobot a tengelyen rögzítő hatszögletű elem teljesen megszünteti a dob holtjátékát.

Elfogyott

Cikkszám: crl006 Kategóriák: , , ,

Leírás

Hihetetlenül sima, könnyed futás jellemzi, miközben egy robusztus, markáns nagyhalas orsót tartunk a kezünkben. Minden létező terhelésnek kitett forgó alkatrész, csapágyakon forog neue version von whatsapp herunterladen. A dobot a tengelyen rögzítő hatszögletű elem teljesen megszünteti a dob holtjátékát. A szuper lassú dobemelést egyedi finom zsinórfektető rendszerrel kombinálták, amivel az egyik legjobb zsinórprofil érhető el likeing film. 6 teljes hajtókar fordulat kell ahhoz, hogy a dob az alsó holtpontról a legfelsőig emelkedjen. Abszolút tökéletes módon tölti ki a felső és alsó részeket is a dobon windows downloaden op chromebook. A kifogástalan zsinórprofil lényegesen megnöveli a dobótávolságot.

 

 

Csapágyszám:16

Fékrendszer: Nyeletőfékes

Dob Anyaga: Alumínium

Pótdobok Száma: 1

Pótdobok Anyaga: grafit

Ház Anyaga: Alumínium

Áttétel: 4,75:1

Súly: 522g

 

 

Rendelésre (2 hét)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fox – Stratos FS 7000 nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .