Fox – Stalker behúzos horgászbotok

Számos olyan horgászvíz van már manapság Magyarországon is, ahol engedélyezett a behordásos technika. Erre a technikára nyújt kiváló megoldást a FOX Stalker kétrészes pontyozó botja. Ezt a szokatlan karakterisztikájú, de rendkívül előnyös paraméterekkel rendelkező bojlis botot kifejezetten a pontyspecialistáknak ajánljuk!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , ,

Leírás

Számos olyan horgászvíz van már manapság Magyarországon is, ahol engedélyezett a behordásos technika. Erre a technikára nyújt kiváló megoldást a FOX Stalker kétrészes pontyozó botja herunterladen. Ezt a szokatlan karakterisztikájú, de rendkívül előnyös paraméterekkel rendelkező bojlis botot kifejezetten a pontyspecialistáknak ajánljuk flash player voor chrome! A hossz mellé tesztgörbe párosul, emiatt rendkívül lágy és hihetetlenül rugalmas, ami óriási előny egy termetesebb hal fárasztása során photo movie maker free download.

 

Ennél a típusnál nem kell aggódnunk a szákolás előtti leakadásoktól, hiszen a bot képes arra, hogy kivédje a hal utolsó kirohanásait is Download word office 2016 for free. Ezzel a különleges bottal még kisebb horoggal, még finomabb felszereléssel próbálkozhatunk, amely még több kapást eredményez! A karbonhálós erősítésű boton FUJI orsótartó kapott helyet, melybe holtjáték nélkül rögzíthetők a nagyobb orsók is herunterladen. Ez a bot különösen jó szolgálatot tehet a kisméretű, intenzíven telepített horgászvizeken, ahol nincs szükség nagy dobótávra, ahol a halak óvatosságát a finom megoldásokkal kívánjuk kompenzálni download onedrive files. A botot kellően karcsú bottest, minőségi kidolgozás jellemzi. A nyéltag tökéletes fogásáról a parafa fogórész gondoskodik.

 

Rendelésre (2hét)

További információk

Típus

Stalker Float 360cm/1,5lb (2 részes), Stalker 270cm/2,75lb (2 részes), Stalker 180cm/2,75lb (1 részes), Stalker 360cm/2,25lb (2 részes)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fox – Stalker behúzos horgászbotok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .