Fox – Micron NX-R kapásjelző

58,900 Ft

A FOX kihozta a legújabb elektromos kapásjelző szériáit. Ez a széria “old schoo” külsővel rendelkezik, mely mégis megnyerő. Európa szerte már nagy népszerűségnek örvend. Ez a kapásjelző tartalmazza mindazon digitális újításokat, mint például a nyolcféle hangszínt és hangerő állítási lehetőséget, valamint az ugyancsak nyolcféle érzékenység állítást is.

Elfogyott

Cikkszám: cei112 Kategóriák: ,

Leírás

A FOX kihozta a legújabb elektromos kapásjelző szériáit. Ez a széria “old school” külsővel rendelkezik, mely mégis megnyerő. Európa szerte már nagy népszerűségnek örvend fortnite chapter 2 free. Ez a kapásjelző tartalmazza mindazon digitális újításokat, mint például a nyolcféle hangszínt és hangerő állítási lehetőséget, valamint az ugyancsak nyolcféle érzékenység állítást is android file transfer. A vízhatlan borítás alatt rendkívül megbízható szerkezet lapul. A kapásjelző bekapcsolása a bal oldalon található karral történik.

 

A hangerő és a hangszínt állítására a jobb oldalon található 2 gomb szolgál download netflix film for free. A készülék külön hangszínnel jelzi az ejtős és a húzós kapást. Hasznos tulajdonsága a lopásgátló funkció. További különlegessége, hogy még jobb minőségű, még tisztább hangot ad ki, melynek köszönhetően távolabbra hallatszik a hang anélkül, hogy nagyon felhangosítanánk musik von youtube auf imac herunterladen. Így még tovább használható az elem. Az elemek fedelét 2 csavar tartja, ehhez csomagoltak egy műanyag csavarhúzót, illetve 2 gumigyűrűt a jelző stabil rögzítéséhez, valamint egy 3,5 mm-es jack dugóból 2,5 mm-esre átalakítót bridge herunterladen.

 

 

A FOX Micron NX-R elektromos kapásjelző jellemzői:

– Beépített vevőegység

– Állítható érzékenység

– Egyszerű kezelhetőség

– Állítható hangszín és hangerő

– Bármilyen mozdítás után még 20 másodpercig jelzi, hogy melyik botra volt érdeklődő

– Vízhatlan, nagy teljesítményű hangszóró

– Csatlakozó a vezetékes kiegészítőkhöz illetve távirányító rendszerhez

– Érősfényű kék jelző -LED

– Kis áramfelvétel

– Vízhatlan, nagy teljesítményű hangszóró

– Lopásgátló funkció

– 100 % vízálló borítás

– 2 x 1,5 voltos elemmel működik

 

 

Rendelésre (2 hét)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fox – Micron NX-R kapásjelző” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .