Fox Micron NX-R kapásjelző szett

A FOX kihozta a legújabb elektromos kapásjelző szériáit. Ez a széria “old school” külsővel rendelkezik, mely mégis megnyerő. Európa szerte már nagy népszerűségnek örvend. Ez a kapásjelző tartalmazza mindazon digitális újításokat, mint például a nyolcféle hangszínt és hangerő állítási lehetőséget, valamint az ugyancsak nyolcféle érzékenység állítást is. A vízhatlan borítás alatt rendkívül megbízható szerkezet lapul.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A FOX kihozta a legújabb elektromos kapásjelző szériáit. Ez a széria “old school” külsővel rendelkezik, mely mégis megnyerő. Európa szerte már nagy népszerűségnek örvend apple rechnung herunterladen. Ez a kapásjelző tartalmazza mindazon digitális újításokat, mint például a nyolcféle hangszínt és hangerő állítási lehetőséget, valamint az ugyancsak nyolcféle érzékenység állítást is the link to. A vízhatlan borítás alatt rendkívül megbízható szerkezet lapul.

 

 

A kapásjelző bekapcsolása a bal oldalon található karral történik let's dance. A hangerő és a hangszínt állítására a jobb oldalon található 2 gomb szolgál. A készülék külön hangszínnel jelzi az ejtős és a húzós kapást download malwarebytes. Hasznos tulajdonsága a lopásgátló funkció. További különlegessége, hogy még jobb minőségű, még tisztább hangot ad ki, melynek köszönhetően távolabbra hallatszik a hang anélkül, hogy nagyon felhangosítanánk smileys für whatsapp kostenlos herunterladen. Így még tovább használható az elem. Az elemek fedelét 2 csavar tartja, ehhez csomagoltak egy műanyag csavarhúzót, illetve 2 gumigyűrűt a jelző stabil rögzítéséhez, valamint egy 3,5 mm-es jack dugóból 2,5 mm-esre átalakítót itunes for windows 7 64 bit download for free.

 
A FOX Micron NX-R elektromos kapásjelző jellemzői:

– Beépített vevőegység

– Állítható érzékenység

– Egyszerű kezelhetőség

– Állítható hangszín és hangerő

– Bármilyen mozdítás után még 20 másodpercig jelzi, hogy melyik botra volt érdeklődő

– Vízhatlan, nagy teljesítményű hangszóró

– Csatlakozó a vezetékes kiegészítőkhöz illetve távirányító rendszerhez

– Erős fényű kék jelző-LED

– Kis áramfelvétel

– Vízhatlan, nagy teljesítményű hangszóró

– Lopásgátló funkció

– 100 % vízálló borítás

– 2 x 1,5 voltos elemmel működik

 

 

(ez a termék már nem elérhető)

További információk

Típus

Micron NX-R 3+1 szett, Micron NX-R 4+1 szett

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fox Micron NX-R kapásjelző szett” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .