Fox Horizon XT Spod 5 lb horgászbot

A Fox Horizon XT Spod 3,6 és 3,9 méteres hosszához 5 lbs karakterisztika párosul. A bot megalkotásánál cél egyértelmű volt: a szükséges legmagasabb minőségű alkotóelemekből összerakni egy olyan botot, amit szinte lehetetlen eltörni.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Fox Horizon XT Spod 3,6 és 3,9 méteres hosszához 5 lbs karakterisztika párosul. A bot megalkotásánál cél egyértelmű volt: a szükséges legmagasabb minőségű alkotóelemekből összerakni egy olyan botot, amit szinte lehetetlen eltörni. Ha ehhez társul még egy 3,6 vagy 3,9 méteres hossz, valamint a már említett 5 lbs erő, nyugodtan kijelenthetjük, hogy EXTRÉM távolságok, rakétás etetésére szánt bottal van dolgunk.  Mint az a mellékelt képeken is jól látható, hogy elképesztő méretű keverőgyűrűt kapott a bot, mely belső átmérője 50 mm. De az egész bottesten hatalmas gyűrűk vannak, még a spiccgyűrű belső átmérője is 16 mm. Ez rendkívüli dobásokat eredményez. Tovább fokozza a bot erősségét és a távoli dobásokat a speciális keresztszálas erősítés.

További információk

Hossz

3,6m, 3,9m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fox Horizon XT Spod 5 lb horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .