Fox Horizon XT “K” horgászbotok

A FOX Horizon XTK a nagy sikerű és múltú Horizon XT széria a távdobásra kifejlesztett változata.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A FOX Horizon XTK a nagy sikerű és múltú Horizon XT széria a távdobásra kifejlesztett változata.
Egyes vizeken, víztározókon gyakran szembesülünk azzal a problémával, hogy ha nem tudunk 130 métertől nagyobb távolságban horgászni, nem biztos, hogy reménykedhetünk a fogás élményében windows 8-datenträgerabbilder (iso-dateien) herunterladen. Így minden botgyártó törekszik arra, hogy olyan botot dobjon piacra, amivel lehetővé teszi, hogy ezt a távolságot biztosan, de akár 200 méter közeli dobástávolságot is elérhessük skip bo downloaden gratis. A FOX most elkészítette legújabb prémium kategóriás botját, a Horizon XTK-t, mellyel a gyakorlott horgászok közel 200 méterre is bedobhatják végszereléküket formule 1 kalender 2019 nederlandse tijden.
A ?K? jelzés az új ?K? sorozatú vezetőgyűrűkre utal, amelyekkel az új bot rendelkezik. Ám csak most jön a java! A boton található egy fekete orsótartó, fekete rögzítő végekkel Download excel for windows 7 for free. Végül pedig gyönyörű narancssárga díszítőcsíkokat láthatunk bandázsok végén. A design-nak része, hogy a fekete bottest kapott egy plusz fekete borítást, ami a botnak még sötétebb árnyalatot kölcsönöz, és ettől még jobban néz ki metal for free. A bot másik végén találhatók a ?K? sorozatú Fuji vezetőgyűrűk. Ezek a gyűrűk némileg különböznek a megszokottól. Nagy előnyük, hogy a vezetőgyűrűk szeme előre döntött, illetve a rögzítő talpak is segítenek a zsinórt távol tartani a bottól, valamint végigvezetni azt a gyűrűkön sims 4 cc for free. Ez megakadályozza, hogy a zsinór a vezetőgyűrűkre feltekeredjen, vagy hogy begubancolódjon. A zsinór sokkal simábban és gyorsabban fut keresztül a vezetőgyűrűkön download skype voor tablet. A nyéltagnál 50 mm- es duplatalpú gyűrű található, a spicctagon lévő gyűrűk pedig egy talppal rögzítettek. Ezek lehetővé tették, hogy a spicctag súlyát lecsökkentsék, a bot akcióját gyorsabbá tegyék filme von amazon video downloaden. Ám a bot merevségét is megnövelték egy kicsikét. A 360-as bot 10%-a merevebb, míg a 390-esnek 5%-a, mint a szabványos XT-é. Ezek a változtatások egy kitűnő távdobó botot eredményeztek Download barcode scanner for free. A gyártó 3-5 oz dobósúly tartományt adott meg. Összességében a FOX Horizon XTK egy igazi csúcskategóriás bot azoknak, akik szeretik a legmagasabb minőséget download skype for tablet!

További információk

Hossz

3,6m, 3,9m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fox Horizon XT “K” horgászbotok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .