Fox Horizon X horgászbot vékony duplon nyéllel

A karbon gyártási technológia fejlődésének köszönhetően lehetőségünk nyílt méltán népszerű Horizon sorozatunk leváltására, helyére az új és tökéletesített Horizon X botcsalád kerül.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A karbon gyártási technológia fejlődésének köszönhetően lehetőségünk nyílt méltán népszerű Horizon sorozatunk leváltására, helyére az új és tökéletesített Horizon X botcsalád kerül. Az átfogó Horizon X széria nem kevesebb, mint 12 modellje három különböző nyéltípussal és 3m, 3,6m valamint 3,9m hosszúságban kerül forgalomba, ráadásul 2,25lb-tól egészen 3,5lb-ig terjed a kínálat. Az összes modell a nyélen 2K, a spiccen pedig 1K kereszt szövött karbon borítást kapott (szemben a régi Horizonnal, ahol a nyélen 3K, a spiccen 2K karbon szövés volt). Ez nem csak erősebbé teszi őket, de az erősebb nyéltagnak köszönhetően nagyobb sebességgel indíthatja meg az ólmot a dobás során, miközben a spicc gyorsabb csillapítása segítségével extra métereket nyerhet a dobások hosszát illetően! Biztosan észre fogja venni, hogy a régi modellhez képest a bot kinézetén is apró változtatásokat eszközöltünk, mely modernebb kinézetet biztosít. Minden bot fekete kötésekkel és toldással díszített.

További információk

Típus

3,6m/ 2,25lb, 3,6m/ 3lb, 3,6m/ 3,5lb

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fox Horizon X horgászbot vékony duplon nyéllel” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..