Fox Halo HT-100 mozgásérzékelős fejlámpa

14,990 Ft

A FOX fejlámpákat, akárcsak az összes általuk gyártott terméket a kimagasló minőség és praktikum jellemzi. A FOX Halo HT-100 a cég legerősebb és legmasszívabb modellje. A fejen történő biztonságos és kényelmes rögzítést a gumírozott pánt segíti.

Elfogyott

Cikkszám: cei129 Kategóriák: ,

Leírás

A FOX fejlámpákat, akárcsak az összes általuk gyártott terméket a kimagasló minőség és praktikum jellemzi. A FOX Halo HT-100 a cég legerősebb és legmasszívabb modellje. A fejen történő biztonságos és kényelmes rögzítést a gumírozott pánt segíti. Furcsának tűnhet, de lámpa fényerejét mindössze egy darab nagyméretű, kimagasló minőségű, alacsony fogyasztású LED szolgáltatja, aminek fényereje 100 lumen!
A lámpa tetején található gomb megnyomásával kapcsolhat be. A praktikus, kényelmes kezelhetőség érdekében mozgásérzékelővel van ellátva, mely annyit jelent, hogy a felső gombbal már bekapcsolt lámpát nem kell a gombbal ki- és ismét bekapcsolni, elég a lámpa elé tenni a kezünket, és máris ki, vagy be kapcsol. További különlegessége, hogy a búrát elforgatva távolabbra, illetve közelebbre is világíthatunk.

 

Csalizásnál a lámpafej tetszés szerint billenthető! A lámpán található még 2 db vörös fényű LED is, melyek folyamatos világításra és villogásra is beállíthatók. Hasznos lehet a kis fogyasztású vörös fény, ha nem találjuk a sötét sátorban a lámpát, de ennek az alacsony fogyasztású LED-nek a segítségével azonnal kezünk ügyébe vehetjük. Természetesen egy kiadós eső sem tehet kárt benne, mivel 100%-ig vízálló, a gumírozott és precízen szigetelt illesztéseknek köszönhetően! Három darab 1,5 voltos ajándék Duracell, rézfejű tartós elem jár hozzá ajándékba.

 

Jellemzői:

-100 lumenes fényerő

-Beépített mozgásérzékelő 90 fokos szögben érzékel

-Gumírozott fejpánt

-Állítható fényerősség,fókuszálható

-1db piros leddel

-3db AAA (mini ceruza) elemmel üzemel

További információk

Márkák

Fox

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fox Halo HT-100 mozgásérzékelős fejlámpa” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .