Fox FX Low Rider alacsony talicska

69,990 Ft

Fox termékfejlesztő csapata a hagyományos megoldásokat felhasználva és néhány lényeges változtatást eszközölve kitalálta, hogyan teheti könnyebbé a felszerelések szállítását a gépjárműtől a horgászhelyig.

Elfogyott

Cikkszám: CTR007 Kategóriák: ,

Leírás

Az FX Alacsony Talicska piacra kerülése olyan hihetetlen felbolydulást váltott ki a pontyhorgászok körében, mint korábban semmi más. Ezt megelőzően rengeteg profi horgász javasolta egy új, forradalmasított Alacsony Építésű Talicska kifejlesztését. A Fox termékfejlesztő csapata a hagyományos megoldásokat felhasználva és néhány lényeges változtatást eszközölve kitalálta, hogyan teheti könnyebbé a felszerelések szállítását a gépjárműtől a horgászhelyig. Az Alacsony Talicska ránézésre is különbözik hagyományos vetélytársaitól, mindamellett nagyon fontos változtatás, hogy a horgásznak használat közben nem kell emelnie felszerelése súlyát, csak tartani!
Jellemzői:
Alacsony szerkezetének köszönhetően közelebb fekszik a talajhoz, ami alacsonyabb súlypontot és nagyobb stabilitást biztosít.
Robosztus, jól terhelhető acél váz.
Két darab, egyenként 16 literes, négyszögletű műanyag vödörrel kerül forgalomba, melyek speciális tartó keretben a kerék két oldalán helyezkednek el. Segítségükkel a nehéz eszközöket – mint például a csalik vagy a vizes palackok- a kerék közelében helyezheti el, így azok nem a fogantyút terhelik. Ennek köszönhetően könnyebb és stabilabb lesz a talicska.
A két dobozt a helyére téve azok teteje pont egyforma magasságban lesz a kerék keretével, így egy teljesen sima, jól pakolható felületet kapunk. Ide helyezhetjük a legnehezebb táskánkat, melynek súlya így szintén nem a horgász kezét, hanem a kereket terhelik.
Egyedülálló ?hattyúnyak? kialakítású fogantyújának köszönhetően nyújtott karral és egyenes csuklóval használhatjuk Ez az ötletes megoldás rendkívüli módon megkönnyíti a talicska használatát.
A fogantyúk közötti merevítő rúdnak köszönhetően azok úgy viselkednek, mint ha egybe lennének öntve, így kiküszöböli az ingást, lötyögést mely megnehezítené dolgunkat.
Az alsó keretben található elválasztó rúdnak köszönhetően a talicska rendkívül könnyen és jól pakolható.
A kerék könnyedén eltávolítható a szét- és összeszerelés folyamán
A vázon található rögzítő fülekhez rögzíthetjük a szíjakat.
Tartozékként két darab univerzális rögzítő szíjat is kapunk, melyeket megfeszítve biztonságosan rögzíthetjük felszerelésünket a talicskán.
Forgatható, lapos végű lábának köszönhetően rendkívül stabilan áll magában is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fox FX Low Rider alacsony talicska” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .