Fox FX Large Carryall – nagy utazótáska

41,990 Ft

Ezt a táskát olyan horgászok számára tervezték, akik esetleg hosszabb horgásztúrákra vállalkoznak, s ennek következtében sok felszerelést szeretnének magukkal vinni. Ebbe a nagytáskába minden belefér, amire szükség lehet. Mérete: 64 x 43,5 x 40 cm.

Elfogyott

Cikkszám: CLU221 Kategóriák: , , ,

Leírás

Ezt a táskát olyan horgászok számára tervezték, akik esetleg hosszabb horgásztúrákra vállalkoznak, s ennek következtében sok felszerelést szeretnének magukkal vinni world of warships herunterladen von updates nicht möglich. Ebbe a nagytáskába minden belefér, amire szükség lehet. Tovább növeli a tároló helyek számát a 4 külső zseb. Két oldalt azonos méretű zsebek találhatók, melyeken kívülről 1-1 hálós rekesz is helyet kapott spanische instrumentalmusik kostenlos downloaden. Az oldalsó zsebek 29 x 30 x 10 cm-esek. A táska tetején található zseb 35 x 25 x 6,5 cm-es, míg a táska elején található 45 fokban lenyitható rekesz mérete 44 x31 x 10 cm libreoffice draw for free. A táska másik praktikus megoldása az a speciális kemény talprész, amely a FOX táskák védjegye is egyben. Ez a speciális merev, vízhatlan talprész garantáltan megvédi a táska beltartalmát még sáros, vizes területen is bilderrahmen collage kostenlos downloaden. Tehát nem tud felázni, felnedvesedni a táska. Minden rekeszen erős, vastag dupla zipzár gondoskodik a tökéletes zárásról. Kényelmes vállpánt és finom tapintású fül gondoskodik arról, hogy a cipekedés a legkisebb mértékben legyen kényelmetlen sterne kostenlos downloaden.
Mérete: 64 x 43,5 x 40 cm.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fox FX Large Carryall – nagy utazótáska” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .