Fox FX Cooler Bag System hűtőtáska

35,990 Ft

Elsősorban olyan anyagokat tároljunk bennük, amik érzékenyek a hőmérséklet ingadozásaira, például dipeket, saját készítésű kiszárított, vagy gyári megbontott csomagolású bojlikat.

Elfogyott

Cikkszám: CLU215 Kategóriák: , ,

Leírás

A Fox FX Cooler Bag System csalis hűtőtáskában minden belefér, amire akár egy hosszabb túra alkalmával, vagy amire esetleg egy egynapos horgászat alatt szükség lehet. A különböző méretű hőszigetelt táskákról sem feldkezett meg a gyártó, ezeket azért nem csak hűtőtáskáknak nevezzük, mert feladatuk nemcsak a hűtés, hanem a bennük tárolt anyagok megvédése a napsütés hatására fellépő túlzott felmelegedéstől. Elsősorban olyan anyagokat tároljunk bennük, amik érzékenyek a hőmérséklet ingadozásaira, például dipeket, saját készítésű kiszárított, vagy gyári megbontott csomagolású bojlikat. A számos külső tároló mind a kényelmes és praktikus pakolást szolgálja. Minden rekeszen erős, vastag dupla cipzár biztosítja a tökéletes zárást. Kényelmes vállpánt és finom tapintású fül gondoskodik arról, hogy a cipekedés a legkisebb mértékben legyen kényelmetlen. Tartalmaz még 2 db műanyag tárolóedényt.
Mérete: 30 x 57 x 41 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fox FX Cooler Bag System hűtőtáska” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .