Fox Easy Mat Standard pontymatrac

31,500 Ft

A gyártó mellékel egy hordtáskát is, így a szállítási mérete 52x56x13 cm, miközben kinyitva a legnagyobb pontyok és amurok is sérülésmentesen beleférnek úgy. Nyitott mérete: 108x50x15 cm.

Elfogyott

Cikkszám: CCC033 Kategóriák: ,

Leírás

A FOX Easy-Standard Pontymatrac egy igazán különleges termék. Ez a rendkívül igényes, masszív és különösen nagy méretű matrac több hal biztonságos fotózását, mérlegelésre történő előkészítését és ideiglenes tárolását is biztosítja. Magas pereme meggátolja a hal(ak) lecsúszását és megtartja ráöntött vizet. A peremnek köszönhetően a mérlegelés is sokkal könnyebb. Rendkívül jól elnyeli, tompítja az esetleg vergődő hal mozdulatait, amely előbb megnyugszik. Ezt segíti még a rá is tépőzározható takaró is. Azonban igazi különlegessége a matracnak az, hogy összehajtható. Az alul található 5 cm-es habszivacsot ki kell venni, majd a vázból egy nyolcast formálni, azt pedig félbehajtani. A gyártó mellékel egy hordtáskát is, így a szállítási mérete 52x56x13 cm, miközben kinyitva a legnagyobb pontyok és amurok is sérülésmentesen beleférnek úgy. Nyitott mérete: 108x50x15 cm.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fox Easy Mat Standard pontymatrac” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .