Akció!

Wizard Street Fishing 248cm 2-10 grammos light pergető bot (13182-248)

11,990 Ft 9,990 Ft

A pergető horgászat megkérdőjelezhetetlen népszerűségnek örvend napjainkban. Így a gyártóknak kifinomult kezeknek és többéves rutinnak kell megfelelniük, amikor egy horgászbotot a piacra dobnak. Emellett fontos szerepet kap a dizájn is. Így jött létre, hosszú tervező munka során a Wizard Streetfishing, mely mind küllemében, mind pedig használati értékében elismerést vált ki a módszer kedvelőiből.

Készleten

Leírás

A pergető horgászat megkérdőjelezhetetlen népszerűségnek örvend napjainkban. Így a gyártóknak kifinomult kezeknek és többéves rutinnak kell megfelelniük, amikor egy horgászbotot a piacra dobnak sonic games. Emellett fontos szerepet kap a dizájn is. Így jött létre, hosszú tervező munka során a Wizard Streetfishing, mely mind küllemében, mind pedig használati értékében elismerést vált ki a módszer kedvelőiből microsoft word 2016 downloaden free.

 

Kiemelném a bot jó minőségű anyagát és gyűrűsorát. Kifejezetten sok gyűrű található a horgászboton. Ez azért van, hogy a nagyon vékony monofil, nanofil, esetleg fonott zsinórokat megvezesse és a dobás pontos és hosszú legyen herunterladen. A nyéltag felett aprócska horog beakasztó fül kapott helyet, amibe műcsalink horgát tudjuk beakasztani, így nem fog sérülni a gyűrű, ha esetleg abba akasztanánk be wimmelbild games full version german for free.
A bot spicce tömör carbon, ami kivételesen érzékennyé teszi a horgászbotot, viszont fárasztás során a bot teste átveszi a terhelést és nagyobb testű halakat is könnyen ki tudunk fárasztani vele facebook messenger kostenlos. Ha van helyünk fárasztani, akár 10 kg körüli ragadozókat is partra segíthetünk.

 

A nyéltag egy modern, osztott pergető nyél, mely a felső markolat részen egy különleges bemarást kapott, hogy ujjainkkal stabilan és csúszás mentesen tudjuk szorítani a botot skype download windows kostenlos.
Light és Ultra light pergetésre ajánljuk őket.

 

Hossza: 228cm

Dobósúly: 2-10gramm

Tömege: 120gramm

A B kategóriás botoknál mind a fárasztás, mind a dobás során a bot felső harmada hajlik tubemate download deutsch kostenlos. Népszerű karakter, mivel horgászat teljes spektrumában, a dobástól a szákolásig, megbízhatóan dolgozik.
A modern botokon egyre gyakrabban látható, extravagáns megjelenésű, kecses nyél, melyet a súlycsökkentés érdekében csak az orsótartó felett, illetve a bot végén láttak el csúszásmentes, kényelmes fogást biztosító bevonattal minmelgames for free in full version german windows 10.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került hörbücher kostenlos downloaden mp3 legal. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg download only headers outlook 2010.
A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak

További információk

Márkák

Energo Team

Hossz (cm)

248

Dobósúly (gramm)

2-10

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Wizard Street Fishing 248cm 2-10 grammos light pergető bot (13182-248)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…