L&K Soft Lures LIGHT SHOT 75mm (Chartreuse ezüst flitterrel)

750 Ft

A teste karcsú és vékony, amely inkább egy twisteréhez hasonlít, végig sűrű, vékony bordázattal, amely szintén fogósabbá tudja tenni. A legapróbb ragadozókra is használhatjuk, de bizonyos esetekben a nagyok is erre jönnek.

Leírás

A teste karcsú és vékony, amely inkább egy twisteréhez hasonlít, végig sűrű, vékony bordázattal, amely szintén fogósabbá tudja tenni microsoft access 2016. A legapróbb ragadozókra is használhatjuk, de bizonyos esetekben a nagyok is erre jönnek.

A farok korong csepp alakú, amely a vékony testtel harmonikus mozgást hoz létre, az elvékonyított farokvég pedig garancia arra, hogy a legkisebb áramlásban is életre keljen neue kinofilme downloaden kostenlos. Rendkívül fogós színekben kapható, melyek mindegyikére jellemző a flitterezettség. Ez nagymértékben növeli a fogósságot, hasonlóan a sóssága is kiemeli a többi plasztik csali közül photo download it van samsung s7. A legfogósabbá pedig ízesítése teszi, ami egy speciális természetes és “Attack” aroma keveréke. Ezek a tulajdonságok emelik napjaink egyik legfogósabb plasztik csalijává az L&K Light Shotot dhl zollpapiere herunterladen!

További információk

Márkák

L&K

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„L&K Soft Lures LIGHT SHOT 75mm (Chartreuse ezüst flitterrel)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .