L&K Light Guide 0,5-6g ultra light pergető bot

19,990 Ft

Ahogyan a nevében is benne van a botnak, ez egy finom játékos pergető bot, a maga komolyságával. Az UL pergetők nagy kedvence lehet ez a bot, ehhez minden adott, egy rendkívülien vékony pálca.A nyélrész egykezes dobásokhoz lett kifejlesztve, a karbontűspicc segítségével a legapróbb csalikat is mérnöki pontossággal, a kívánt helyre tudjuk dobni, ez mellet olyan informatív, hogy a csali minden mozgását közvetíti nekünk.

Készleten

Cikkszám: 13145-190 Kategóriák: ,

Leírás

Ahogyan a nevében is benne van a botnak, ez egy finom játékos pergető bot, a maga komolyságával. Az UL pergetők nagy kedvence lehet ez a bot, ehhez minden adott, egy rendkívülien vékony pálca.

A nyélrész egykezes dobásokhoz lett kifejlesztve, a karbontűspicc segítségével a legapróbb csalikat is mérnöki pontossággal, a kívánt helyre tudjuk dobni, ez mellet olyan informatív, hogy a csali minden mozgását közvetíti nekünk.

A bot alsó tagja keresztszálas karbonnal erősített, így, ha nagyobb hal kerül a horgunkra akkor sem kell izgulnunk, mivel a bot karakterisztikája fárasztás közben felőrli a hal erejét, nekünk csak élvezni kell a kapás és fárasztás minden pillanatát.

A rövid nyélrészen az orsótartó elől található, hogy a mutatóujjunkat a blankra helyezve már pontosabban érezzük a csalink mozgását, és a kapást.

A 7 darab könnyű kecses, de rendkívül megbízható gyűrűsor teszi teljessé ezt a vérbeli UL pergetőpálcát!

Elsősorban MicroJigehez és apró wobblerekhez ajánlott a bot, sügér, domolykó, kősüllő horgászatához.


Az IM12-es technológia jelentős előrelépés volt a pergető botok gyártásában. A már-már légies megjelenésű botok paraméterei, így annak keménysége és spiccének érzékenysége is, a felhasznált karbonszál anyagának és irányának változtatásával a horgászat során felmerülő igényekhez igazítható. Az eredmény olyan bot, mellyel a műcsali minden rezdülése és a legapróbb koppintások is tökéletesen érezhetők, miközben fárasztás közben a legvadabban védekező halakkal szemben is eredményesen veszi fel a küzdelmet.
Egyre elterjedtebb az úgynevezett osztott nyél alkalmazása. Ennek lényege, hogy minőségi parafa és szivacsos tapintású, strapabíró duplon anyag kombinálásával kényelmes, akár nedves, nyirkos kézzel is stabil fogást biztosító felületet hoznak létre. Az így kialakított nyél magabiztos horgászatot tesz lehetővé, legyen szó dobásról vagy éppen fárasztásról.
A csavaros orsótartó újabban használt változata. Az orsó rögzítésére itt is két darab, az orsótalp befogadására képes műanyagbetétes pofa szolgál, de az orsó rögzítésére nem egy anyát, hanem az orsótartó feletti nyéltagot kell elforgatni. Ez a megoldás a korábbi típusoknál elegánsabb kinézetet kölcsönöz a botnak.
A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.

További információk

Márkák

Energo Team, L&K

Dobósúly (gramm)

0,5-6

Hossz (cm)

190

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„L&K Light Guide 0,5-6g ultra light pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…