L&K Flourocarbon coated predator előke (10m)

1,190 Ft1,390 Ft

Rablóhalas horgászathoz kifejlesztett fluorocarbon bevonatos előkezsinór. Műcsalis, illetve természetes csalikkal (pl: élő hal) történő horgászat során sokszor tapasztaljuk azt, hogy hiba vannak nagy számban jelen a ragadozó halak horgászhelyünkön, mégsem veszik fel a számukra felkínált csalit.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Rablóhalas horgászathoz kifejlesztett fluorocarbon bevonatos előkezsinór. Műcsalis, illetve természetes csalikkal (pl: élő hal) történő horgászat során sokszor tapasztaljuk azt, hogy hiba vannak nagy számban jelen a ragadozó halak horgászhelyünkön, mégsem veszik fel a számukra felkínált csalit. Ennek legfőbb oka a drót-, ill. wolfram előkék, fonott zsinóros előkék használata. Ezekre a kapástalan időszakokra nyújt megoldást az L&K FLUROCARBON bevonatos előke, mely egyesíti magában a kemény előkék harapás tűrését és a monofil zsinórok lágyságát, láthatatlanságát. Használata során a siker elmaradhatatlan.

További információk

Méret (mm)

0,30, 0,40, 0,50, 0,60

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„L&K Flourocarbon coated predator előke (10m)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .