Fishing box – Baugette tip.305 szerelékes doboz

1,990 Ft

Ritkán látni a hazai boltokban hosszúkás alakú szerelékes dobozt. Hogy miért, az számomra is talány! Egy biztos, hogy az Energo Team Baguette szerelékes doboz igen nagy sikerrel debütált a hazai piacon.

Elfogyott

Leírás

Ritkán látni a hazai boltokban hosszúkás alakú szerelékes dobozt. Hogy miért, az számomra is talány! Egy biztos, hogy az Energo Team Baguette szerelékes doboz igen nagy sikerrel debütált a hazai piacon. Egyre többen úszós módszerrel szeretnék megfogni a hőn áhított halaikat. Ebben nagy segítség a Baguette szerelékes doboz! A doboz belsejében található elválasztó lapok között találhatunk kettőt, melyek félkörívben vannak kivágva. Ez nem véletlen! Ebbe a mélyedésbe rakhatjuk úszóinkat, alatta pedig a hozzátartozó kiegészítőket. A többi fakk tartalma pedig mindenki saját elképzelésére, stílusára van bízva. Átlátszó teteje fogantyúval és erős patentzárral van ellátva.

 

Fontos ! Ezt az univerzális szerelékes ládát a mindennapi élet számos területén alkalmazhatjuk, használhatjuk. Kiválóan alkalmas szerszámok, csavarok, és egyéb eszközök tárolására és szállítására.

 

 

75086-305 46x17x9 cm twiserálló szerelékes doboz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fishing box – Baugette tip.305 szerelékes doboz” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .