Fishing box Ariel 3t HS-307 szerelékes láda

6,590 Ft

Az Ariel 3T Tökéletes választás minden korosztály számára! Univerzálisan felhasználható horgászdoboz. A 3 db, több részre osztott tálca speciális kialakításának köszönhetően még a doboz feldöntése esetén is rendben tartja horgászfelszerelésünket.

Cikkszám: 75001-307 Kategóriák: ,

Leírás

Az Ariel 3T Tökéletes választás minden korosztály számára! Univerzálisan felhasználható horgászdoboz. A 3 db, több részre osztott tálca speciális kialakításának köszönhetően még a doboz feldöntése esetén is rendben tartja horgászfelszerelésünket. Az első rekeszt fedél zárja, míg az alsókban a bezárás után a felső tálcák akadályozzák meg a behelyezett termékek keveredését, kihullását. Anyaga a legjobb minőségű olasz alapanyagokból gyártották, így ütés és kopás állósága rendkívül hosszú élettartamot biztosít a doboznak. Biztonságos lezárását patentos fül biztosítja. Kialakításának köszönhetően a mindennapi élet számos területén alkalmazható. Kiválóan alkalmas szerszámok, csavarok, és egyéb eszközök tárolására, és szállítására.

TARTALMA

– A 3 részes harmonikanyitású rekeszek alatt 8 cm magas pakolórész található.

– Felső rekesz fedeles, melyben 3 darab 4,3×20,4×2,2 cm-es és 1 darab 13,4×10,5×2,2 cm-es fakk található.

– A másik két tálca egyformán 4-4 darab azonos nagyságú rekesszel készül, ezek mérete 13,4×7,6x 2,2 centiméter.

TECHNIKAI ADATOK

Szállítási súly: 1200 gramm

Szállítási méret: 36x20x20 centiméter

További információk

Márkák

Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fishing box Ariel 3t HS-307 szerelékes láda” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .