ET – Supreme spiccbotok

Az úgynevezett DX-Kevlar szállal erősített IM7-es karbon anyag felhasználásával készült bot, köszönhetően a modern, kevert technológiának erősebbé vált a kategóriájába tartozó tisztán karbon botoknál.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az úgynevezett DX-Kevlar szállal erősített IM7-es karbon anyag felhasználásával készült bot, köszönhetően a modern, kevert technológiának erősebbé vált a kategóriájába tartozó tisztán karbon botoknál, miközben súlya alig változott és megőrizte a halak fárasztása során fontos alapvetően lágy, ugyanakkor terhelés hatására dinamikusan felkeményedő jellegét is. Az EnergoTeam Supreme Pole begumizásával a nagytestű halak fárasztása is eredményesen megoldható.

 

 

Cikkszám Hossz Tagok száma Szállítási méret Súly
11014-401 4,00 m 4 115 cm 150 g
11014-501 5,00 m 5 115 cm 250 g
11014-601 6,00 m 6 115 cm 358 g

 

 

Elterjedt botok, melyeknél a bot legalább 2/3-ad része dolgozik. A C akciójú botok keményebbek ugyan a D kategóriájúaknál, mégis kellően lágyak ahhoz, hogy még erőteljes fárasztás mellet is hatékonyan nyeljék el a fellépő erőket és minimálisra csökkentsék a horog kiszakadásának esélyét.
A finomszerelékes horgászat során kiemelten fontos, hogy a felszerelés minden egyes eleme szoros összhangban, egymást segítve dolgozzon. Nagy hangsúly helyeződik a kellően lágy IM7-es karbon botra, mely a halak hirtelen kitöréseinél jelentős terhet vesz le a zsinórról, csökkentve ezzel a leszakadás veszélyét.
Egyszerű, a kényelmes horgászatnak megfelelően kialakított, érdesített, csúszásmentes nyél, mely stabil fogást biztosít, ezáltal garantálja a magabiztos, gyors és hatékony horgászatot. Felülete gyorsan és könnyedén tisztítható. A bot végén fémdugó található, mely védi és kiegyensúlyozza a botot.

További információk

Méret

4 méter, 5 méter, 6 méter

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ET – Supreme spiccbotok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .