Akció!

Energo Team Supreme bolognai bot (5 méter)

12,900 Ft 8,990 Ft

Könnyített, SIC gyűrűsorral szerelt, kimondottan strapabíró, kényelmes horgászatot biztosító bolognai bot, mely a felhasznált speciális gyártástechnológiánál fogva lényegesen erősebb a kategóriájába tartozó karbon botoknál.

Elfogyott

Cikkszám: 11026-501 Kategóriák: ,

Leírás

Könnyített, SIC gyűrűsorral szerelt, kimondottan strapabíró, kényelmes horgászatot biztosító bolognai bot, mely a felhasznált speciális gyártástechnológiánál fogva lényegesen erősebb a kategóriájába tartozó karbon botoknál download for free subway surfer. Az úgynevezett DX-Kevlar szállal erősített IM7-es karbon anyag használata úttörőnek mondható a bolognai botok területén. Ennek eredményeként javult a bot terhelhetősége, miközben a bot súlya alig változott, és megőrizte a halak fárasztása során fontos alapvetően lágy, ugyanakkor terhelés hatására dinamikusan felkeményedő jellegét is sims für macen. Elsősorban folyóvízi horgászoknak ajánljuk, de mély bányatavaknál is nagy sikerrel használható.

 

Cikkszám Hossz Tagok száma Szállítási méret Súly
11026-401 4,00 m 4 121 cm 185 g
11026-501 5,00 m 5 121 cm 302 g
11026-601 6,00 m 6 121 cm 433 g

 

Elterjedt botok, melyeknél a bot legalább 2/3-ad része dolgozik wo kann man apps herunterladen. A C akciójú botok keményebbek ugyan a D kategóriájúaknál, mégis kellően lágyak ahhoz, hogy még erőteljes fárasztás mellet is hatékonyan nyeljék el a fellépő erőket és minimálisra csökkentsék a horog kiszakadásának esélyét herunterladen.
A finomszerelékes horgászat során kiemelten fontos, hogy a felszerelés minden egyes eleme szoros összhangban, egymást segítve dolgozzon spanische hörbücher gratis downloaden. Nagy hangsúly helyeződik a kellően lágy IM7-es karbon botra, mely a halak hirtelen kitöréseinél jelentős terhet vesz le a zsinórról, csökkentve ezzel a leszakadás veszélyét die siedler downloaden.
Egyszerű, a kényelmes horgászatnak megfelelően kialakított, érdesített, csúszásmentes nyél, mely stabil fogást biztosít, ezáltal garantálja a magabiztos, gyors és hatékony horgászatot fortnite chapter 2 free. Felülete gyorsan és könnyedén tisztítható.
A boton békazáras orsótartó található android file transfer. Elsősorban a bolognai és telematch botoknál bevált forma, mivel kis botátmérőnél is alkalmas az orsó stabil rögzítésére. Megbízhatóságának és kialakításának köszönhetően más bottípusoknál is előfordul download netflix film for free. Használata egyszerű, az orsó egy kézmozdulattal rögzíthető.
A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására musik von youtube auf imac herunterladen. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.

További információk

Méret

300cm, 400cm, 500cm, 600cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energo Team Supreme bolognai bot (5 méter)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .