ET – Impact távdobó orsó

Egy rendkívül masszív nagyhalas, távdobásra is alkalmas orsó az EnergoTeam kínálatából. Az átlagosnál hosszabb fém hajtókar nagyobb erőátvitelt szolgáltat a komolyabb halak fárasztásánál.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Egy rendkívül masszív nagyhalas, távdobásra is alkalmas orsó az EnergoTeam kínálatából. Az átlagosnál hosszabb fém hajtókar nagyobb erőátvitelt szolgáltat a komolyabb halak fárasztásánál. Precíz nagyméretű féklamellái a váratlan kirohanásokat is könnyedén kezelik. Mély, nagyméretű dobjára bőven fér zsinór, ami a behúzós horgászatnál válik igazán előnyünkre. A dobtengely vége réz ami meggátolja a komoly halak fárasztásánál fellépő, a dobnál történő deformációkat. Az fém orsódobon található, kettő darab zsinór-klip rugós kivitelű, a kiakasztott dobások után, fárasztáskor a zsinór egy pillanat alatt kipattintható belőle. Igazi nagyhalas orsó olyan horgászoknak, akik egy sokrétűen bevethető, megbízható darabot keresnek.

 

Az orsó meghajtása grafit házban kapott helyet. Megbízhatóságának, strapabíróságának és a kényelmes használatot segítő könnyű felépítésének köszönhetően a grafitház az orsó gyártok kedvelt alapanyaga.
Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
Nagytestű, vadul védekező halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó fékrendszere egy pillanatra se tapadjon le, mert az a zsinór szakadásához és halvesztéshez vezethet. Erre az orsóra kiváló minőségű, letapadás mentes első fék került, melyet már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a használt zsinór, előke és a bot keménységének függvényében.

További információk

Méret

8000, 10000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ET – Impact távdobó orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .