ET – Excalibur zander jig medium fast pergető bot

Az EnergoTeam Excalibur Zander Jig Medium Fast a gyártás során felhasznált IM10-es karbon anyagnak és a tökéletesen elhelyezett nagy kopásállóság SIC gyűrűsornak köszönhetően maximálisan kielégíti a finom pergetés gyakorlása során jelentkező speciális igényeket, akár verseny körülmények közepette is.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A jig és dropshot horgászat eredményességénél fogva rohamosan terjed a pergető horgászok körében. Mesteri szinten történő műveléséhez elengedhetetlen a megfelelő minőségű, a műcsali legapróbb mozdulatát és a legóvatosabb koppintásokat is hatékonyan közvetítő bot amazon film auf pc herunterladen. Az EnergoTeam Excalibur Zander Jig Medium Fast a gyártás során felhasznált IM10-es karbon anyagnak és a tökéletesen elhelyezett nagy kopásállóság SIC gyűrűsornak köszönhetően maximálisan kielégíti a finom pergetés gyakorlása során jelentkező speciális igényeket, akár verseny körülmények közepette is Download videostar pro for free.

 

Cikkszám Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
13058-210 2,10 m 2 Medium Fast 108 cm 109 g
13058-240 2,40 m 2 Medium Fast 124 cm 130 g

 

 

A közepesen merevnek mondható B akciós botoknál terhelés hatására a bot felső harmada hajlik move or die herunterladen. Jól és pontosan lehet dobni vele, ezáltal szinte minden bottípusnál szívesen használják. Fárasztás során megbízhatóan, jól dolgozik, akár szűk helyen is eredményesen használható rambo 5 kostenlos downloaden.
Az IM10-es karbon pergető botok a legkedveltebb modellek közé tartoznak inventor components. Kimagasló minőség, a műcsali minden rezdülését és a legapróbb rávágásokat is jelző spicc jellemzi. A gyorsan felkeményedő anyag gyors és eredményes fárasztást tesz lehetővé akár akadókkal és gazdag vegetációval tarkított pályán is channel lists failed.
A modern botokon egyre gyakrabban látható, extravagáns megjelenésű, kecses nyél, melyet a súlycsökkentés érdekében csupán a bot végén láttak el csúszásmentes, stabil fogást biztosító bevonattal download video van internet.
A csavaros orsótartó újabban használt változata sims 4 studio herunterladen. Az orsó rögzítésére itt is két darab, az orsótalp befogadására képes műanyagbetétes pofa szolgál, de az orsó rögzítésére nem egy anyát, hanem az orsótartó feletti nyéltagot kell elforgatni gta 5 ps4 mods downloaden. Ez a megoldás a korábbi típusoknál elegánsabb kinézetet kölcsönöz a botnak.
A szilícium-karbidból gyártott úgynevezett SIC gyűrűk kis súlyuknál és kopásálló felületüknél fogva a leggyakrabban használt gyűrűtípusok közé tartoznak microsoft remote desktop. Kiváló fizikai tulajdonságainak köszönhetően akár fonott zsinórral is bátran használható, mivel a fonott zsinórra jellemző nagymértékű koptató hatásnak is ellenáll.

További információk

Méret

210cm, 240cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ET – Excalibur zander jig medium fast pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .