ET – Excalibur zander jig fast pergető bot

A jig és dropshot horgászat eredményességénél fogva rohamosan terjed a pergető horgászok körében. Mesteri szinten történő műveléséhez elengedhetetlen a megfelelő minőségű, a műcsali legapróbb mozdulatát és a legóvatosabb koppintásokat is hatékonyan közvetítő bot.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A jig és dropshot horgászat eredményességénél fogva rohamosan terjed a pergető horgászok körében. Mesteri szinten történő műveléséhez elengedhetetlen a megfelelő minőségű, a műcsali legapróbb mozdulatát és a legóvatosabb koppintásokat is hatékonyan közvetítő bot youtube videos com. Az EnergoTeam Excalibur Zander Jig Fast a gyártás során felhasznált IM10-es karbon anyagnak és a tökéletesen elhelyezett nagy kopásállóság SIC gyűrűsornak köszönhetően maximálisan kielégíti a finompergetés gyakorlása során jelentkező speciális igényeket, akár verseny körülmények közepette is download pdf format.

 

Cikkszám Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
13057-210 2,10 m 2 Fast 107 cm 104 g
13057-240 2,40 m 2 Fast 127 cm 114 g

 

 

A közepesen merevnek mondható B akciós botoknál terhelés hatására a bot felső harmada hajlik pvz for free in full. Jól és pontosan lehet dobni vele, ezáltal szinte minden bottípusnál szívesen használják. Fárasztás során megbízhatóan, jól dolgozik, akár szűk helyen is eredményesen használható download the advent calendar for free.
Az IM10-es karbon pergető botok a legkedveltebb modellek közé tartoznak emergency kostenlos downloaden vollversion chip. Kimagasló minőség, a műcsali minden rezdülését és a legapróbb rávágásokat is jelző spicc jellemzi. A gyorsan felkeményedő anyag gyors és eredményes fárasztást tesz lehetővé akár akadókkal és gazdag vegetációval tarkított pályán is fortnite gratisen pc.
A modern botokon egyre gyakrabban látható, extravagáns megjelenésű, kecses nyél, melyet a súlycsökkentés érdekében csupán a bot végén láttak el csúszásmentes, stabil fogást biztosító bevonattal herunterladen.
A csavaros orsótartó újabban használt változata das herunterladen von dateien englisch. Az orsó rögzítésére itt is két darab, az orsótalp befogadására képes műanyagbetétes pofa szolgál, de az orsó rögzítésére nem egy anyát, hanem az orsótartó feletti nyéltagot kell elforgatni classification german test. Ez a megoldás a korábbi típusoknál elegánsabb kinézetet kölcsönöz a botnak.
A szilícium-karbidból gyártott úgynevezett SIC gyűrűk kis súlyuknál és kopásálló felületüknél fogva a leggyakrabban használt gyűrűtípusok közé tartoznak download samsung s5 photos. Kiváló fizikai tulajdonságainak köszönhetően akár fonott zsinórral is bátran használható, mivel a fonott zsinórra jellemző nagymértékű koptató hatásnak is ellenáll.

További információk

Méret

210cm, 240cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ET – Excalibur zander jig fast pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .