ET Competition picker horgászbot

Angol stílusú, 20-40 gramm dobósúlyú, minden elemében modern, exkluzív bot, mely maximálisan kielégíti mind a hétköznapi, mind a versenykörülmények alatti finom feeder és picker botos horgászat által támasztott magas elvárásokat.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Angol stílusú, 20-40 gramm dobósúlyú, minden elemében modern, exkluzív bot, mely maximálisan kielégíti mind a hétköznapi, mind a versenykörülmények alatti finom feeder és picker botos horgászat által támasztott magas elvárásokat dji spark bilder herunterladen. Az IM10-es könnyű, de jól terhelhető karbon anyag, a kimagaslóan kopásálló SIC gyűrűsor, a markolatba rejtett orsótartó és a parafa nyél a legkiválóbb pickerek közé emeli dictionary. A lágy spicce a legkisebb kapásokat is tökéletesen mutatja, míg fárasztáskor a hal hirtelen fejrázására, vagy fordulására is könnyedén reagál age of empire kostenlos downloaden. Lágy, de felkeményedő akciója igazi élményhorgászatot eredményez. Javasolt zsinór átmérő 20 mm.

 

Cikkszám Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
13040-270 2,70 m 2+3 Light 142 cm 193 g
13040-300 3,00 m 2+3 Light 153 cm 200 g

 

Elterjedt botok, melyeknél a bot legalább 2/3-ad része dolgozik Games apps. A C akciójú botok keményebbek ugyan a D kategóriájúaknál, mégis kellően lágyak ahhoz, hogy még erőteljes fárasztás mellet is hatékonyan nyeljék el a fellépő erőket és minimálisra csökkentsék a horog kiszakadásának esélyét teleboy aufnahmen herunterladen.
Az IM10-es karbon anyag megjelenése óriási előrelépést jelent a horgászbotok fejlődésében samsung smart switch for free. A korábbi botokhoz képest kecsesebb, könnyedebb vonalvezetés, megsokszorozódott teherbírás és a terhelésre gyorsabban reagáló anyag jellemzi herunterladen. Hobbi- és versenykörülmények között egyaránt megállja a helyét.
Kecses, könnyed kialakítású, a botnak exkluzív megjelenést kölcsönző, mind a fárasztáshoz, mind a dobáshoz ideális hosszúságú osztott parafa herunterladen? duplon nyél. Lényege, hogy az orsótartó felett található szivacsos rész akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is word 2010 gratis herunterladen.
A csavaros orsótartó újabban használt változata kostenlos programme herunterladen. Az orsó rögzítésére itt is két darab, az orsótalp befogadására képes műanyagbetétes pofa szolgál, de az orsó rögzítésére nem egy anyát, hanem az orsótartó feletti nyéltagot kell elforgatni. Ez a megoldás a korábbi típusoknál elegánsabb kinézetet kölcsönöz a botnak.
A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.

További információk

Méret

270cm, 300cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ET Competition picker horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .