ET – Black Spider Elite kapásjelző szett

29,900 Ft

Az elektromos kapásjelzők használata mára széles körben elterjedt a horgászok között. A Black Fighter rádiós kapásjelző szett elegáns fém kofferébe 3 darab, a környezeti viszonyok szerint hangolható, hangerő és hangszín szabályozóval ellátott kapásjelző és egy 250 méter hatósugarú rádiós vevő található.

Elfogyott

Cikkszám: 78000-180 Kategóriák: ,

Leírás

Az elektromos kapásjelzők használata mára széles körben elterjedt a horgászok között. A Black Fighter rádiós kapásjelző szett elegáns fém kofferébe 3 darab, a környezeti viszonyok szerint hangolható, hangerő és hangszín szabályozóval ellátott kapásjelző és egy 250 méter hatósugarú rádiós vevő található. Az adóval szerelt kapásjelzők az elemházban található mikro kapcsolókkal hangolhatók a vevőhöz.

 

A készülék esőálló gumibevonattal, a legapróbb kapásokat is érzékelő mágneses érzékelővel és ki-be kapcsolható éjszakai jelzőfénnyel készül. Olyan horgászoknak ajánljuk, akiknek fontos az exkluzív megjelenéshez társuló modern, megbízható elektronika. Tulajdonságok: 8 bites kód beállítás, 256 lehetséges kombinációval / 250 méteres hatótávolság / 8 érzékenységi beállítás / Energiatakarékos fogyasztás.

 

Energiaforrás: 6LR61 (9 voltos) elem (nem tartozék).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ET – Black Spider Elite kapásjelző szett” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .