Akció!

Energo Team Spin Blade 330cm 30-80 gramm pergető bot (régi típus)

28,990 Ft 13,990 Ft

Kategóriájában mára az egyik legkeresettebb pergető botok közé tartozik hazánkban. Méltán szolgált rá nevére, hiszen kézbe fogva rögtön az acélos keménység jut az ember eszébe. Emellett szokatlanul vékony felépítése szintén a pengére emlékeztet.

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

Kategóriájában mára az egyik legkeresettebb pergető botok közé tartozik hazánkban. Méltán szolgált rá nevére, hiszen kézbe fogva rögtön az acélos keménység jut az ember eszébe. Emellett szokatlanul vékony felépítése szintén a pengére emlékeztet. A vékony bothoz képest a kéttalpú és háromlábú, erősített két alsó gyűrű szinte túlméretezettnek tűnik, de miután néhányszor megsuhintottuk, kiderül, hogy az egyensúly tökéletes.

 

Szép formájú parafa nyéllel és modern kialakítású, szinte a nyéllel egybeolvadó orsótartóval készül. A SIC LowRider gyűrűk, melyek a két alsó kivételével egytalpúak, alap tartozékai a botnak. A speciálisan kiképzett gyűrűsornak köszönhetően a zsinór szinte átfolyik a gyűrűsoron, minden korábbinál hosszabb dobásokat eredményezve.

 

 

A B kategóriás botoknál mind a fárasztás, mind a dobás során a bot felső harmada hajlik. Népszerű karakter, mivel horgászat teljes spektrumában, a dobástól a szákolásig, megbízhatóan dolgozik.
Az IM12-es technológia jelentős előrelépés volt a pergető botok gyártásában. A már-már légies megjelenésű botok paraméterei, így annak keménysége és spiccének érzékenysége is, a felhasznált karbonszál anyagának és irányának változtatásával a horgászat során felmerülő igényekhez igazítható. Az eredmény olyan bot, mellyel a műcsali minden rezdülése és a legapróbb koppintások is tökéletesen érezhetők, miközben fárasztás közben a legvadabban védekező halakkal szemben is eredményesen veszi fel a küzdelmet.
Természetesen a népszerű parafa nyél is jelentős változáson ment keresztül az idők során. Erre a botra tökéletes ívre esztergált portugál parafa nyél került, mely ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes használatot biztosít és extravagáns, kecses megjelenést kölcsönöz a botnak.
A csavaros orsótartó sallangmentes, egyszerű működésénél fogva az egyik legkedveltebb orsótartó típus. Külleme természetesen folyamatosan változik. Erre a botra elegáns, kecses vonalvezetésű változata került.
A szilícium-karbidból gyártott úgynevezett SIC gyűrűk kis súlyuknál és kopásálló felületüknél fogva a leggyakrabban használt gyűrűtípusok közé tartoznak. Kiváló fizikai tulajdonságainak köszönhetően akár fonott zsinórral is bátran használható, mivel a fonott zsinórra jellemző nagymértékű koptató hatásnak is ellenáll.

További információk

Hossz

210cm, 240cm, 270cm, 300cm, 330cm

Dobósúly

0-10g, 10-30g, 30-80g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energo Team Spin Blade 330cm 30-80 gramm pergető bot (régi típus)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .