Energo Team – Rubin spin pergető botok

A Rubin Spin elsősorban a kezdő pergető horgászokat célozza meg, mivel a kedvező ár mellet, egy kiváló botot vehetnek kézbe a horgászok. Az IM7-es karbon garantálja a bot feszességét, a parafa nyél kényelmes fogást biztosít.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Rubin Spin elsősorban a kezdő pergető horgászokat célozza meg, mivel a kedvező ár mellet, egy kiváló botot vehetnek kézbe a horgászok. Az IM7-es karbon garantálja a bot feszességét, a parafa nyél kényelmes fogást biztosít. A bot a hagyományos pergetés minden kritériumának megfelel, ezért bátran ajánljuk minden pergetést megszerető horgásznak. Az erősebb botok a csukára és süllőre ajánlottak, míg a kisebb dobósúlyú darabok a domolykó, a sügér pergető horgásztára alkalmas. Persze könnyedén megbirkózik a testesebb ragadozókkal is.

 

 

Elterjedt botok, melyeknél a bot legalább 2/3-ad része dolgozik. A C akciójú botok keményebbek ugyan a D kategóriájúaknál, mégis kellően lágyak ahhoz, hogy még erőteljes fárasztás mellet is hatékonyan nyeljék el a fellépő erőket és minimálisra csökkentsék a horog kiszakadásának esélyét.
A szénszálas anyagok és a gyártástechnológia rohamos fejlődésének köszönhetően a horgászbotok új generációja jelent meg az üzletek polcain. Az IM7-es karbon felhasználásával készült botok könnyebbek és kecsesebbek, mint a hasonló paraméterekkel rendelkező üvegszálból készült kompozit társaik.
Klasszikus kialakítású, megfelelő hosszban, a dobáshoz szükséges erő kifejtéséhez megfelelő nyomatékot biztosító, teljes egészében minőségi parafából készült nyél.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.

 

További információk

Méret

210cm/15-30gramm, 240cm/20-40gramm, 270cm/30-60gramm, 300cm/30-60gramm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energo Team – Rubin spin pergető botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .