Energo Team Rubin match-feeder horgászbot

16,490 Ft

A 2011-es év újdonsága, igazi kuriózum a hazai piacon – kettő bot egyben. A Rubin Match-Feeder bot zsákjában két darab, egy match és egy feeder harmadik tag található.

Készleten

Leírás

A 2011-es év újdonsága, igazi kuriózum a hazai piacon – kettő bot egyben. A Rubin Match-Feeder bot zsákjában két darab, egy match és egy feeder harmadik tag található icloud mehrere bilder herunterladen. Igény esetén feeder és match botként is használható. Alsó és középső tag úgy lett kialakítva, hogy a keményebb feeder és a lágyabb match spicc használata esetén is optimálisan viselkedjen bully kostenlosen. A kísérleteknek köszönhetően olyan bot született, mely mindkét esetben kiváló karakterű, az egyes tagok együttműködve, harmóniában dolgoznak, ezáltal hatékony dobást és fárasztást tesznek lehetővé linkedin video.

12320-360 3,60 m Match 3, Feeder 3+3 Medium 127 cm Match: 232 g, Feeder: 237 g

A D akciós botoknál, a nyéltagot kivéve, a bot teljes egészében dolgozik herunterladen. Kimondottan lágy botok tartoznak ide, melyeknél fontos a határozott és kemény bevágás, ellenben nagyon jól tűri a kapitális halak kirohanásait Download clonedvd for free.
A finomszerelékes horgászat során kiemelten fontos, hogy a felszerelés minden egyes eleme szoros összhangban, egymást segítve dolgozzon films downloaden yelo play. Nagy hangsúly helyeződik a kellően lágy IM7-es karbon botra, mely a halak hirtelen kitöréseinél jelentős terhet vesz le a zsinórról, csökkentve ezzel a leszakadás veszélyét filmsen netflix ipad.
Klasszikus kialakítású, megfelelő hosszban, a dobáshoz szükséges erő kifejtéséhez megfelelő nyomatékot biztosító, teljes egészében minőségi parafából készült nyél herunterladen.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került geogebra 3d herunterladen. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg download lucky block.
A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.

További információk

Márkák

Energo Team

Dobósúly (gramm)

20-90

Tagok száma (db)

3

Hossz (cm)

360

Spiccek száma (db)

3+2

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energo Team Rubin match-feeder horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .