Energo Team – Extreme spin pergető botok

Modern IM8-as karbon anyag és szigorúan ellenőrzött hightech gyártósor igénybevételével gyártott, szélsőségesen terhelhető pergető botok. Ahogy a neve is mutatja, extrém körülményekhez, akadókkal és tartásokkal tarkított vizek kapitális rablóinak horgászatához készült.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Modern IM8-as karbon anyag és szigorúan ellenőrzött hightech gyártósor igénybevételével gyártott, szélsőségesen terhelhető pergető botok lebenslauf zum downloaden und ausfüllen. Ahogy a neve is mutatja, extrém körülményekhez, akadókkal és tartásokkal tarkított vizek kapitális rablóinak horgászatához készült. A legnépszerűbb hossz és dobósúly tartományokban gyártott, villámgyors, gerinces botcsalád, melyen belül a finom szerelékes sügér pergetéstől, a megbízható, gerinces botot igénylő csukázásig, harcsázásig bármely módszerhez megtalálható a megfelelő Extreme Spin herunterladen. Elsősorban olyan, a sportos, extrém horgászatokat kedvelő pergető horgászok figyelmébe ajánlunk, akik kapitális halakkal vívott harcos fárasztásra vágynak new my elba app.

Cikkszám Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
180-270 2,70 m 2 40-80 g 140 cm 241 g
13180-300 3,00 m 2 40-100 g 155 cm 311 g

A C akciós botoknál mind a dobások, mind a fárasztás során a bot legalább 2/3-ad része dolgozik, ezáltal a használat során fellépő erőket hatékonyan osztja szét herunterladen. A fellépő terhelés egyenletes elnyelésének köszönhetően a halak kirohanásait hatékonyan tompítja, úgymond kipumpálja a halat, így minimalizálja a horog kiszakadásának lehetőségét – tökéletes a nagytestű halak fárasztásához definieren der dateifreigaben für das herunterladen von definitionsupdates.

A bot nagy teherbírású, kiváló minőségű IM8-as karbon anyag felhasználásával készült bloons td 6 kostenlos herunterladen pc. A modern karbon anyag a legapróbb koppintást is kiválóan jelzi, ezáltal az óvatosan táplálkozó rablóhalak esetén is a kapás nagy biztonsággal észlelhető, javítva ezzel a horgász eredményességét download youtube videos with documents.

Alakját tekintve tradicionális, kedvelt kialakítású, a dobást segítő hosszban gyártott osztott parafa zip dateien mit ipad herunterladen? duplon nyél. Lényege, hogy az orsótartó felett található szivacsos rész akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is gigaflat herunterladen.

A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került ich kann fifa 19 nicht downloaden. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.

A szilícium-karbidból gyártott úgynevezett SIC gyűrűk kis súlyuknál és kopásálló felületüknél fogva a leggyakrabban használt gyűrűtípusok közé tartoznak. Kiváló fizikai tulajdonságainak köszönhetően akár fonott zsinórral is bátran használható, mivel a fonott zsinórra jellemző nagymértékű koptató hatásnak is ellenáll.

További információk

Hossz/dobósúly

270cm/40-80gramm, 300cm/40-100gramm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energo Team – Extreme spin pergető botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .