Energo Team Black spider elektromos kapásjelző

3,990 Ft

A Black Spider termékcsalád népszerűsége és termékpalettája folyamatosan növekszik.

Leírás

A Black Spider termékcsalád népszerűsége és termékpalettája folyamatosan növekszik. A Black Spider Slim elektromos kapásjelző a márkára jellemző extravagáns megjelenésen túl mindent tud, ami egy korszerű elektromos kapásjelzőtől elvárható ihk prüfungen herunterladen. A kapásjelző úgynevezett “Soft Touch” bevonatot kapott, mely kellemes tapintás biztosít, és ami még fontosabb, védi a kapásjelzőt a külső hatásoktól, párától onenote aus sharepoint herunterladen. Az előlapon található elegáns kör alakú felület kapás esetén feltünő fénnyel villog. Érzékelő tárcsája és energiatakarékos elektronikája a legapróbb, maszatolós kapások észlelésére is alkalmas lohnausweis formular herunterladen. Természetesen hullámverés, szél esetén a kapásjelző érzékenységének állításával elkerülhetjük a kedvezőtlen környezeti hatásokból származó fals riasztásokat herunterladen.

 

Használata: Első használatkor, ha az elemek behelyezése után nem kapcsolódik be automatikusan a készülék, a ‘V’ jelzésű bekapcsoló gombot kell néhány másodpercig nyomva tartani Download free advents images. Fontos, hogy ugyanez a gomb egyben a hangerőt is állítja, így további rövid nyomásokra a hangerőt tudjuk léptetni. Hosszú megnyomásra kapcsolja ki a készüléket snipping tool kostenloser download. Az elektromos kapásjelző oldalán két nyomógomb található ‘S’ és ‘T’ felirattal. Az ‘S’ a ‘sensitivity’ azaz érzékenység beállítására használható dsi games download for free. A gombot nyomva 8 féle szint állítható be. Az egyes szintek beállítását változó hosszúságú dallam is jelzi, hogy tudjuk hol tartunk. A legrövidebb hangjelzés állítja be a legmagasabb érzékenységi fokozatot classic shell german free. Ekkor a kapásjelző görgő minimális elmozdulására is azonnal jelzést kapunk. További nyomkodásra a dallamok hosszának növekedése azt jelzi, hogy egyre nagyobb görgő elmozdulás esetén kapunk csak kapásjelzést cookidoo kochbuch herunterladen. A nyolcadik szinten már futni kell a zsinórnak, hogy bejelezzen.

 

A fölső ‘T’ jelzésű gomb a kapásjelző hangjának tónusát adjusztálja download e-box. Itt is 8 féle lehetőség közül választhatunk, nyilván egyéni igény kérdése, kinek melyik tetszik.

 

A kapásjelző alján a szokásos masszív, szabvány menet található, és egy kis jack bemenet a szvingernek. A menet tetején, a jelzőhöz közel egy csavar is rendelkezésünkre áll, hogy a kapásjelzőt megfelelően magunk felé (vagy a kívánalmaknak megfelelően) rögzíthessük be.

 

Energiaellátás:Az elemek helyes behelyezésére ügyelni kell! 3 db kis ceruzaelemre lesz szükségünk (AAA), mely nincs mellékelve, a gyártó a felhasználóra bízza, milyen minőségűt szeretne beletenni. A hátlap lecsúsztatása után a két szélső elem pozitív pólusa lesz lefelé, a középsőé felfelé.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energo Team Black spider elektromos kapásjelző” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .