Energo team Black Fighter Match 390cm horgászbot

14,490 Ft

A Black Fighter széria a finom szerelékes horgászok közt az egyik legnépszerűbb botcsalád. A 390 cm és 420 cm-es hosszban készített match botok dobósúlya 5-20 gramm. A SIC betétes hosszúlábú gyűrűk kellően eltartják a bottesttől a zsinórt, így az kevésbé tapad hozzá. Ez nagymértékben javítja a dobások hosszát.

Készleten

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A Black Fighter széria a finom szerelékes horgászok közt az egyik legnépszerűbb botcsalád. A 390 cm és 420 cm-es hosszban készített match botok dobósúlya 5-20 gramm teams imac. A SIC betétes hosszúlábú gyűrűk kellően eltartják a bottesttől a zsinórt, így az kevésbé tapad hozzá. Ez nagymértékben javítja a dobások hosszát herunterladen. Az IM8-as karbon anyag már önmagában kiváló, melynek terhelhetősége a középső- és a nyéltagra húzott kevlár erősítéssel többszörösére növekedett download poems for free. Ez a háló minimalizálja a bot kör keresztmetszetének oválissá válásból eredő törést. Az így kapott eredmény egy könnyű bot, mely kecses, könnyed megjelenése ellenére a végletekig terhelhető download fairytale listening games for free. Lágy, de felkeményedő akciója igazi élményhorgászatot eredményez. A kimagasló mutatók mellé minden részletében tökéletes külső párosul vaiana for free.

 

 

A közepesen merevnek mondható B akciós botoknál terhelés hatására a bot felső harmada hajlik download amazon playlist for free. Jól és pontosan lehet dobni vele, ezáltal szinte minden bottípusnál szívesen használják. Fárasztás során megbízhatóan, jól dolgozik, akár szűk helyen is eredményesen használható firefox herunterladen for mac.
Különösképpen a nagyhalas match horgászat során elengedhetetlen, hogy a kecses bottest megfelelő erőtartalékokkal rendelkezzen Download videos from youtube as mp3. Az IM8-as karbon technológiának köszönhetően olyan népszerű match botcsalád született, mely eredményesen veszi fel a küzdelmet a legvadabb nyurgákkal is play store apps lassen sich nicht downloaden.
Alakját tekintve tradicionális, kedvelt kialakítású, a dobást segítő hosszban gyártott osztott parafa?duplon nyél herunterladen. Lényege, hogy a nyéltag alsó részén található szivacsos rész akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
A nagytestű, agresszíven védekező halak fárasztása során fontos, hogy a horgászkészség minden egyes eleme megbízható minőségű legyen. A kopásálló felülettel ellátott, erősített gyűrűsor jól tűri a kemény, hosszan tartó fárasztásokkal járó igénybevételt is.

 

 

Cikkszám Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
12033-390 3,90 m 3 5-20 g 136 cm 209 g
12033-420 4,20 m 3 5-20 g 147 cm 217 g

 

További információk

Márkák

Energo Team

Dobósúly (gramm)

5-20

Hossz (cm)

390

Tagok száma (db)

3

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energo team Black Fighter Match 390cm horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .