Carp Expert XXL Runner 8000 nyeletőfékes orsó

19,990 Ft

A horgászok igényeit követve, a horgászat módszereinek színesedésével egyre nagyobb szerep jut a távoli, 100m feletti területeken való halak becserkészésére. Több módszer állhat a horgászok repertoárjában, hogy e területeket sikeresen vegyék célpontul.

Leírás

A horgászok igényeit követve, a horgászat módszereinek színesedésével egyre nagyobb szerep jut a távoli, 100m feletti területeken való halak becserkészésére netflix app herunterladen windows. Több módszer állhat a horgászok repertoárjában, hogy e területeket sikeresen vegyék célpontul. Az egyik lehetőség a bojlizás szerelmesei által használatos behúzás, ahol a zsinórkapacitás kerül előtérbe az orsó kiválasztásakor icloud drive map download. De például, ha rossz az idő vagy nem áll csónak, esetleg etetőhajó rendelkezésre, a bojlisok is a dobálós peca felé nyúlnak. De aki a kapásjelző helyett a rezgőspiccet választja, Ő is kíváló heavy távdobó feederekkel veheti fel a küzdelmet a kapitális halakkal visio 2013 download kostenlos. Ezekhez a botokhoz, egy kellő méretekkel rendelkező orsó dukál.

A CXP Runner 8000 ezekre a célokra megfelelő eszköz Download movies hd. A kapitális halak elérése és megfogása nem privilégium többé.

Dobja hatalmas, nem kell kompromisszumokat kötni, 0.40-es zsinórból is 280m bőven elfér rajta, kisebb méretekből pedig közel dupla ekkora mennyiség microsoft access 2016. 6+1 csapágy biztosítja a sima futást. Az orsó első gyorsféket kapott, plusz egy hátsó nyeletőféket – minden igényt kielégíve. Hajtókarja fém, erős kivitel, kellemes fogást biztosít, a nagyobb súlyok kitekerése sem okoz gondot neki neue kinofilme downloaden kostenlos.

Bojlis vagy heavy feederekhez szuper választás, ha 100 méter felett lehet a keresett, nagyobb halakat megtalálni.

Az orsó hátuljában található nyeletőfék bekapcsolásával a hal képes zsinórt lehúzni a dobról photo download it van samsung s7. Ennek főleg éjszaka és rablóhalas horgászatnál van fontos szerepe. Míg az utóbbinál megkönnyíti a nyeletés folyamatát, addig az éjszakai horgászatnál elkerülhető, hogy a hal a botunkkal együtt távozzon dhl zollpapiere herunterladen. A nyeletőfék keménysége az orsó hátuljában lévő csavarral szabályozható. Fontos, hogy a fárasztáskor mindenképpen a dobban lévő főféket kell használni love pictures to! Fárasztásra a nyeletőfék nem alkalmas, túlzott terhelése orsó károsodását idézheti elő. Bevágás előtt a nyeletőfék legyen kikapcsolt állapotban, mert ellenkező esetben nagy mennyiségű zsinór szaladhat le az orsóról, ami nem kívánt csomók kialakulásához vezethet joyn herunterladen pc. A nyeletőfékes orsók egyre népszerübbek a horgászok körében. Mára a klasszikus fenekező és feeder horgászok is nagy előszeretettel használják ezt az univerzális orsótípust.

További információk

Márkák

Carp Expert, Energo Team

Csapágyak (db)

6+1

Méret

8000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Expert XXL Runner 8000 nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .