Carp Expert Pro Cast method feeder 6000 orsó

19,990 Ft

A technika és a módszer fejlődésével feeder bottal is elérhetővé váltak az igazán nagy távolságok. A Carp Expert Pro Cast Method Feeder legjellemzőbb tulajdonságaiból emeljünk ki párat, melyek az egyik legjobb távdobó feeder orsóvá teszik. Ergonómikus, ám mégis elég erős hajtókarjával pillanatok alatt, könnyen bevontathatunk még egy nehezebb végszereléket is. Tökéletes választás távdobó feederekre, 390/420-as hosszban, Heavy és Extra Heavy erősségben.

Cikkszám: 20112-600 Kategóriák: , , , Címkék: , ,

Leírás

A technika és a módszer fejlődésével feeder bottal is elérhetővé váltak az igazán nagy távolságok. A Carp Expert Pro Cast Method Feeder legjellemzőbb tulajdonságaiból emeljünk ki párat, melyek az egyik legjobb távdobó feeder orsóvá teszik downloaden via documents.

– Extra széles dob: A dob átmérője 70 mm! De vigyázzunk, mert a nagy dob nem minden! A horgászbotnak, amelyikre fel akarjuk tenni, nagy keverőgyűrűvel kell rendelkeznie, vagy az orsótól távol kell elhelyezkednie herunterladen. Ez biztosítja számunkra, hogy a zsinór szinte ellenállás nélkül szalad le a dobról és át a gyűrűkön. A nagy dob miatt a behúzása is hatalmas, egy tekerésre majdnem 100 cm ebook download ipad!

– Dupla kör alakú klipsz: A horgászat során az egyik legfontosabb tényező a pontosság! Ehhez az egyik legjobb módszer, ha kiakasztjuk a zsinórt az orsó dobján download from movies. De mi a helyzet ha két távolságot szeretnénk megetetni, meghorgászni? A dupla klipsz segít ebben.

– Gyorsfékes: Sokan használnak nyeletőfékes orsót feeder botjaikon, de sokan meg is tapasztalhatták, hogy bizony szerviz igényesebbek, mint hagyományos, elsőfékes társaik herunterladen. Egyszerű a helyzet, ha olyan orsónk van, mint a Carp Expert Pro Method Feeder, melynek fékerejét fél fordulattal tudjuk szabályozni a szinte teljesen kilazított és a keményebb fárasztó fékerő között download google play movies on pc. Emellett igen precízen hangolható, szinte minden zsinórvastagsághoz jól beállítható.

– Speciális grafit ház: A legújabb Pro Cast orsóinknál már megismert, extra keménységű, ám de mégis könnyű grafit ház ad helyet a meghajtásnak sütterlinschrift herunterladen.

-Extra lassú dobemelés:Az extra lassú dobemelésnek köszönhetően a zsinór menetek szépen egymás mellé kerülnek, így dobás során azok nem keresztezik egymást, hanem szinte ellenállás nélkül peregnek le a dobról geburtstagskarten einladung gratisen. Hosszú és pontos dobást várhatunk ettől az orsótól.

Ergonómikus, ám mégis elég erős hajtókarjával pillanatok alatt, könnyen bevontathatunk még egy nehezebb végszereléket is herunterladen. Tökéletes választás távdobó feederekre, 390/420-as hosszban, Heavy és Extra Heavy erősségben.

További információk

Márkák

Carp Expert, Energo Team

Csapágyak (db)

9+1

Méret

6000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Expert Pro Cast method feeder 6000 orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .