Benzar Mix feeder series ponty-eper etetőanyag (1kg)

690 Ft

Benzár Zsolt nemrégiben a feeder világbajnokságon elért bravúros 4-ik helye predesztinálta Őt arra, hogy elkészítse legújabb etetőanyag szériáját.

Elfogyott

Leírás

Benzár Zsolt nemrégiben a feeder világbajnokságon elért bravúros 4-ik helye predesztinálta Őt arra, hogy elkészítse legújabb etetőanyag szériáját musical.ly to download.

De lássuk mit is tartalmaz egy fogós etetőanyag:

– A keszeg és pontyfélék horgászatának során az etetőanyag alapja a magas szénhidrát tartalmú magvak (kukorica, búza) őrleménye historical fonts for free.
– Ezeket egészítik ki a péksütemények, kekszek és mindenféle finomságok.
– Hogy a halak anyagcseréjét meggyorsítsuk, olajos magvak is kerültek ledarált formában az etetőanyagba microsoft office testversion kostenlos herunterladen. Ezek legtöbb esetben a pirított napraforgó és a mogyoró.
– Ezeket egészíthetik ki olyan adalékanyagok, mint a szemes száraz magvak, angolmorzsák, pastonchinok és a TTX herunterladen.

Sok esetben már nem is tartalmaznak ezek az etetőanyagok, extra aromákat, maguk az összetevők árasztják magukból azt az illatot, ami olyan gyorsan odacsalja és táplálkozásra készteti a halakat outlander musik kostenlos downloaden.

Ezek az etetőanyagok halfaj specifikusak, ezért mind a szemcse méretében, mind pedig a beltartalom tekintetében eltérnek egymástól, hogy a legjobb eredményt tudjuk elérni a vízparton download cs6.

Kiegészíthetjük őket élő csalival, csontival, szúnyoglárvával a maximális hatékonyság érdekében.

További információk

Márkák

Benzár

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Benzar Mix feeder series ponty-eper etetőanyag (1kg)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .