Akció!

Mistral – Oxford 3000 sátor

89,900 Ft 44,990 Ft

Gyorsan és könnyen felállítható 4 személyes sátor. A sátor vázát adó rudakat át kell fűzni a sátorfalakban futó nyíláson, majd a falakhoz erősíthetjük a sátor belsejét. A dupla rétegnek köszönhetően, a külső és belső hőmérséklet-különbség miatt lecsapódó pára nem a belső, hanem a külső rétegen csapódik le, így a belső tér teljesen száraz marad.

Elfogyott

Cikkszám: 73752-065 Kategóriák: ,

Leírás

Gyorsan és könnyen felállítható 2 személyes sátor. A sátor vázát adó rudakat át kell fűzni a sátorfalakban futó nyíláson, majd a falakhoz erősíthetjük a sátor belsejét. A dupla rétegnek köszönhetően, a külső és belső hőmérséklet-különbség miatt lecsapódó pára nem a belső, hanem a külső rétegen csapódik le, így a belső tér teljesen száraz marad. A sátor oldalán zárható szellőzőnyílás található, a bejárat villámzáras. Anyaga vízálló, tartós, de a hosszú esőzést nem bírja, kiránduláshoz, éjszakai horgászathoz teljesen megfelel.

 

 

TECHNIKAI ADATOK

 

Hossza: 310 cm,

Szélessége: 255 cm,

Magassága: 165 cm.

Teljes méret, az előtérrel: 255 x 385 cm.

Szállítási mérete: 70 x 17,5 cm,

Súlya: 9 kg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mistral – Oxford 3000 sátor” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..