Akció!

KARÁCSONYI SAMURAI 210 2-8 G UL PERGETŐ SZETT + SÜGÉR PÁRNA

29,470 Ft 22,990 Ft

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Elfogyott

Cikkszám: 12045-183 Kategóriák: , , ,

Leírás

Karácsonyi Samurai 210 2-8g UL pergető szett + Sügér párna

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével download windows 7 recovery.

Az igazán könnyű pergető horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el a Samurai UL pergető szett.

A Wizard Samurai Spin bot anyaga IM9-es carbon youtube video als mp3 downloaden. Mostanában keveset találkozhattunk ezzel az anyaggal, pedig nagyon is megérdemli a figyelmet! Már-már csúcskategóriás botokra emlékeztet a könnyedsége és merevsége, amellett, hogy iszonyatos erő lakozik bennük wer weiß denn sowas app herunterladen. Azonban minél magasabb IM számú a horgászbotunk, annál jobban kell figyelnünk rá, kevésbé tolerálják az ütéseket az éles felületekkel történő koccanást, mivel anyagunk nagyon százalékban tartalmaz carbont, mint mondjuk egy IM7-es anyagú horgászbot herunterladen.

Zsinórbeakasztó fix füllel rendelkezik, amibe nem akad bele a zsinór és a műcsali horga is stabilan fekszik benne kegelspiel kostenlos herunterladen. Felül szorítós csavaros orsótartójának felső része egybe van építve a markolattal, így annak forgatásával lehet szorosra húzni az orsótartót download steinberg cubase for free.

A boton elhelyezett gyűrűk, egytől-egyig Fuji mintára készült K gyűrűk, melyek megakadályozzák a zsinór feltekeredését, rongálódását, szakadását mp3gain kostenlos download deutsch.

A megfelelő orsóválasztást tökéletesítve került a bot mellé egy kellően könnyű, de maximálisan masszív orsó is, a Bokor Spin JF 2000-es változata kostenlosen filme.

A Bokor Károly ragadozóhalas specialista nevével fémjelzett orsó házában kapott kapott helyet, a kiváló futásteljesítményt garantáló 8+1 csapágy cod mw nur warzone herunterladen. Alumínium dobja és a többi külső része is arany betéteket kapott, a matt fekete színnel együtt rendkívül esztétikus összképet eredményezve counter strike german.

A kellően erős fém hajtókar végére ergonomikus kialakítású fogantyú került, mely a többórás pergetések után se hat kényelmetlenül. A bal és jobbkezes alkalmazást is támogatja a hajtókar.

Ergonomikus kialakítása és rendkívül könnyed futása mellett, kiváló, finoman állítható fékrendszere nem fogja használóikat cserben hagyni a pergető horgászatok alkalmával.

Plusz a szetthez jár ajándékként egy sügér párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező ultralight pergető bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma:

– Wizard Samurai Spin 2,1m 2-8g Solid Tip pergető bot (tömör carbon spiccel, garantálva a rendkívül érzékeny csalivezetést)

– Bokor Spin JF 2000 orsó

+ 49 cm-es sügér párna

További információk

Márkák

Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KARÁCSONYI SAMURAI 210 2-8 G UL PERGETŐ SZETT + SÜGÉR PÁRNA” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .