Akció!

KARÁCSONYI L&K PROGUIDE MEDIUM SZETT + CSUKA PÁRNA

39,990 Ft 29,990 Ft

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Elfogyott

Cikkszám: 12045-177 Kategóriák: , , ,

Leírás

Karácsonyi L&K Proguide Medium szett + Ajándék csuka párna

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével planetside 2 kostenlos downloaden.

A csuka és nagyobb süllős pergető horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el az L&K Proguide Medium pergető szett videos aus arte mediatheken.

A Proguide 1,98m-es széria Medium tagjának erőtartalékainak köszönhetően, megbírkózik a csukák, kisebb harcsák és kapitális süllők, balinok kirohanásaival, folyó és állóvízen egyaránt adobe ccen. Ezzel a dobósúly tartománnyal lehet megtenni azt, hogy a nagyobb ragadozók számára felkínált csali méreteket, gond nélkül el lehessen a megfelelő helyre dobni, majd a bevontatás során megfelelően tudjuk azokat vezetni herunterladen. Zsinórválasztás tekintetében a 0,08-0,12 mm-es fonottakat ajánljuk hozzá. Kellő gerincességgel rendelkezik, hogy a nagyobb ragadozók csontos szájába is bele tudjuk húzni a műcsalik horgát phonto schriften downloaden.

A megfelelő orsóválasztást tökéletesítve került a bot mellé egy kellően könnyű, de maximálisan masszív orsó is, a Proguide 4000-es változata musik bei youtube herunterladen kostenlos.

Masszív ház, erős rotor, a hajtókar illesztése hézag, ezáltal kotyogás mentes. Vastag felkapókar, fém anyagok a dob és a hajtókar kialakítása során herunterladen. Kivételesen megbízható fék. A pergetés során bármikor horogra kerülhet életünk hala. Hogy kezünkben is tarthassuk megfelelő fék is kell hozzá, amit ha kell, annyira behúzunk, hogy már csak a legnagyobb erőhatásokra szólal meg crew 2 for free. Viszont ekkor is létfontosságú, hogy egyenletesen adagolja a zsinórt. A csapágyak számának és megfelelő elosztásának köszönhetjük, hogy az orsó futása sima, zökkenőmentes dudeb. Tökéletes harmóniát alkot a Proguide bottal.

Plusz a szetthez jár ajándékként egy csuka párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára autorennen games download for free.

Ajándéknak vagy kedvező medium pergető bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán csukás, kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma:

– L&K Proguide 1,98m Medium 10-28 g pergető bot

– L&K Proguide 4000 orsó

+ Ajándék 80 cm-es csuka párna

További információk

Márkák

Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KARÁCSONYI L&K PROGUIDE MEDIUM SZETT + CSUKA PÁRNA” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .