Akció!

KARÁCSONYI L&K PROGUIDE HEAVY SZETT + CSUKA PÁRNA

40,500 Ft 30,990 Ft

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Elfogyott

Cikkszám: 12045-178 Kategóriák: , , ,

Leírás

Karácsonyi L&K Proguide Heavy szett + Ajándék csuka párna

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével gifsen pc.

A harcsás pergető horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el az L&K Proguide Heavy pergető szett.

A Proguide 1,98m-es széria Heavy tagjának erőtartalékainak köszönhetően megbirkózik a harcsák és a kapitális csukák, süllők erejével is sketchup for free. Merevsége révén nagyobb jerk csalikat is elhúzhatunk vele, de a vertikális horgászathoz is tökéletes, Nagyon erős, ám mégis könnyű és kecses blank jellemzi amazone prime filmeen. Megfelelő orsóválasztással, alig fogjuk érezni, hogy a kezünkben van a felszerelés. Fonott zsinórból felmehetünk egészen 0,18 mm-ig is. Nagy sodrású folyó szakaszokra első osztályú pálca simcity 2013 download kostenlos vollversion deutsch. Merevségénél fogva a jigeket ott és úgy húzhatjuk el, ahol és ahogyan szeretnénk.

A megfelelő orsóválasztást tökéletesítve került a bot mellé egy kellően könnyű, de maximálisan masszív orsó is, a Proguide 4000-es változata download google play books.

Masszív ház, erős rotor, a hajtókar illesztése hézag, ezáltal kotyogás mentes. Vastag felkapókar, fém anyagok a dob és a hajtókar kialakítása során tumblr blog downloaden. Kivételesen megbízható fék. A pergetés során bármikor horogra kerülhet életünk hala. Hogy kezünkben is tarthassuk megfelelő fék is kell hozzá, amit ha kell, annyira behúzunk, hogy már csak a legnagyobb erőhatásokra szólal meg outube. Viszont ekkor is létfontosságú, hogy egyenletesen adagolja a zsinórt. A csapágyak számának és megfelelő elosztásának köszönhetjük, hogy az orsó futása sima, zökkenőmentes outlook 2010 imap mails in full. Tökéletes harmóniát alkot a Proguide bottal.

Plusz a szetthez jár ajándékként egy csuka párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára einladungen geburtstag vorlagen kostenlos downloaden pdf.

Ajándéknak vagy kedvező harcsázó pergető bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán nagyhalas, kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük mp3 for free.

A szett tartalma:

– L&K Proguide 1,98m Heavy 14-42 g pergető bot

– L&K Proguide 4000 orsó

+ Ajándék 80 cm-es csuka párna

További információk

Márkák

Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KARÁCSONYI L&K PROGUIDE HEAVY SZETT + CSUKA PÁRNA” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .