Akció!

KARÁCSONYI CXP SPOD ETETŐ SZETT + ÓRIÁS PONTY PÁRNA

46,470 Ft 37,480 Ft

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Elfogyott

Leírás

Karácsonyi Carp Expert SPOD etető szett + Óriás ponty párna

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével ps4 system update herunterladen nicht möglich.

Módszertől függetlenül, az igzán távoli horgászatot kedvelőkre gondolva készült el, a 100 méter feletti távok megetetésére alkalmas CXP Spod szett windows 10 herstel usb downloaden.

A Carp Expert Spod 3,75 méter hosszú, 5 lbs botját főként etetőrakéta, ill. parittya használatához fejlesztettük Download hearts game for free. Első ránézésre is látszik robosztus kialakítása, kézben tartva a súlyán, és az akcióján is érezhető, hogy a bot nem a hétköznapi pontyozó botokhoz hasonló karakterisztikájú microsoft 2016. Ennél a modellnél nem elsődleges szempont a súly kérdése, hiszen a horgászat folyamán nem tartjuk végig kézben, a rugalmasság és a terhelhetőség volt a domináns own photos download van instagram. Az IM12-es karbon blank egy kevlár szövést kapott, rugalmasságát, akcióját, ez nagymértékben segíti. A 3,75 m-es hosszúság már önmagában elegendő egy nagyobb dobás kivitelezéséhez, itt pluszban a hossz egy 5 lbs (megközelítőleg 200 g) dobósúllyal párosul ssms.

A legnagyobb etetőrakéták, és spombok is nyugodtan megtölthetőek, ezzel a bottal nem lesz probléma, a 100 méter feletti távolságokba való bejuttatásuk során stellaris kostenlos downloaden. De egy, a célhoz tökéletes bot sem ér semmit, a megfelelő orsó nélkül.

Erre a problémára nyújt megoldást a kellően nagy méretekkel rendelkező Carp Expert Neo Long Cast 10000-es változata, mely magas és elég széles dobbal rendelkezik, távdobáshoz tökéletes Download Persian keyboard. A zsinórt tökéletesen rakja egymás mellé, így biztosítva az akadálymentességet a dobások során. Mivel a menetek nem, vagy csak kis mértékben keresztezik egymást, sokkal nagyobbat lehet vele dobni, mint egy átlagos orsóval herunterladen.

Az orsó maximálisan strapabíró, hiszen nagy terhelést kap még az üres végszerelék visszacsévélése során is antivirus programmen. A bőven száz gramm feletti bedobott készségek átlag feletti módon terhelik az orsó tengelyét, rotorját, felkapókarját és hajtókarját is egyben. Rengeteg zsinór fér rá, ami a távdobó orsók egyik kritériuma. 9 csapágy biztosítja a sima futást, plusz az orsó tűgörgős visszaforgás gátló rendszert kapott.

Plusz a szetthez jár ajándékként egy óriás ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező etető bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma:

– Carp Expert Spod 2 részes 3,75m 5lbs etető bot

– Carp Expert Neo Long Cast 10000 orsó

+ 80 cm-es Óriás ponty párna

További információk

Márkák

Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KARÁCSONYI CXP SPOD ETETŐ SZETT + ÓRIÁS PONTY PÁRNA” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .