Akció!

KARÁCSONYI CARP EXPERT PINK METHOD SZETT + PIKKELYES PONTY PÁRNA

30,500 Ft 24,990 Ft

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Elfogyott

Cikkszám: 12045-170 Kategóriák: , , ,

Leírás

Karácsonyi CXP Pink Method szett + Pikkelyes ponty párna

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével likeing film.

A hölgy horgászokra is is gondolva készült el az igazán egyedi CXP Pink Method szett.

Egy rózsaszín horgászbot messziről tudatja a parton tartózkodókkal, hogy női sporttárssal kell megosztaniuk a vizet windows downloaden op chromebook. Valljuk be, a legtöbb esetben ez üdítőleg hat a férfi horgász társadalomra.

Anyaga IM10-es Carbon, mely által egy igazán könnyű felszerelés születhetett, amellett, hogy kivételesen erős a blank Traktor per 2 free full version german. Falvastagsága kicsit nagyobb a megszokottnál, hogy a hölgyek esetleges kezdő botladozásait, sérüléseit is jól tolerálja. Dobási tulajdonságai egészen elképesztőek lkw game for free. Gerincessége révén, aki már ráérzett a használatára, akár 100 métert megközelítő dobásokat is kihozhat belőle. A nagyméretű SIC betétes gyűrűsor szintén segíti a nagy dobásokat, és a nyárfa virágzása, plusz egyéb szöszök idején is jól fog jönni neue browser version herunterladen.

Akár folyóvízi horgászatra is tökéletes variáns, mivel dobósúlya 100-150 gramm.

Klasszikus csavaros, alul szorítós orsótartóval rendelkezik, mely nagyon jól tartja a méretben hozzá illő orsókat download the spreadsheet for free. A bot nyél része is a könnyed használatot, tisztíthatóságot segíti elő, EVA alsó betétet kapott, mely csúszásmentes fogást biztosít a dobások során flash player chrome herunterladen.

A bothoz küllemben azonos impozáns Pink kivitelű orsó is jár, a CXP Method Pink Runner, 5000-es nyeletőfékes változata ältere whatsapp version herunterladen.

Elsőfékes modell, mely precízen adagolja a zsinórt, szinte észre sem vehető amikor elindul. Ez párosul egy hátsó nyeletőfékkel, melynek használata növelni tudja a horgászat komfortját, plusz éjjeli pecák alatt is szuper szolgálatot tesz app ohne app store downloaden.

Áttétele: 5.2:1, ami egy erős, jó fogású hajtókarral párosul, ezeknek köszönhetően nem okoz gondot neki a nagyobb súlyú method és feeder kosarak kitekerése sem facebook video in hd herunterladen.

Egy dupla hajtókar is jár a termékhez, bővítve a kezelhetőségét, kiegészítve ezt egy plusz pótdobbal.

Plusz a szetthez jár ajándékként egy pikkelyes ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező feeder bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő, igazán egyedien nőies felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma:

– Carp Expert Method Feeder Pink 3,6m 100-150g feeder bot

– Carp Expert Method Pink Feeder Runner 5000 orsó

+ 60 cm-es Pikkelyes ponty párna

További információk

Márkák

Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KARÁCSONYI CARP EXPERT PINK METHOD SZETT + PIKKELYES PONTY PÁRNA” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .