Akció!

KARÁCSONYI BENZÁR ELITE MATCH SZETT + PONTY PÁRNA

37,990 Ft 27,990 Ft

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Elfogyott

Cikkszám: 12045-158 Kategóriák: , , ,

Leírás

Karácsonyi Benzár Elite Match szett + Ponty párna

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével microsoft word 2009 for free.

Az úszós horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el a Benzár Elite Match szett.

A 4,2 méteres, 3 részes Benzár Elite Match 7-15 gramm dobósúlyával, egy univerzális úszós pálcaként jellemezhető, amely igazán közkedvelt a horgászok körében app free music download iphone. A bot anyaga, erős, kellő masszivitást garantáló IM12-es carbon felhasználásával készült. A blanknak köszönhetően karaktere és fárasztási íve látványos, parabolikus, mely tulajdonságai dobások közben is előnyére válnak dji spark bilder herunterladen.

A kiváló minőségű, kikönnyített SIC gyűrűsor lehetővé teszi az egészen vékony zsinórok használatát is, de pontyozáshoz ajánlott a 0,16-0,18 milliméteres főzsinór felcsévélése dictionary.

Benzár Zsolt versenyhorgász neve garancia a kitűnő választáshoz, de egy bot mit sem ér, hozzá megfelelő orsó nélkül age of empire kostenlos downloaden.

A 40-es sekély dobbal ellátott Black Fighter Match teljesen szimmetrában van a bottal. A sekély változatú alumínium dob a vékony zsinórok használata miatt előnyös, nem kell alátéttel megtölteni, a rövidebb távolságban lévő horgászatok alatt sem Games apps. Az 5+1 csapágy mellett, a letapadásmentes fékrendszere garantálja a tökéletes fárasztások kivitelezhetőségét.

Plusz a szetthez jár ajándékként egy ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára teleboy aufnahmen herunterladen.

Ajándéknak vagy kedvező matchbotos szettet keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás samsung smart switch for free.

A szett tartalma:

– Benzár Elite Match 4,2m 7-15g horgászbot

– Black Fighter Match 4000 sekély fém dobbal ellátott orsó

+ 60 cm-es Ponty párna

További információk

Márkák

Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KARÁCSONYI BENZÁR ELITE MATCH SZETT + PONTY PÁRNA” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .