Akció!

Kapitális Carp Hunter szett

27,980 Ft 23,990 Ft

Az orsó neve összefonódik a legmagasabb minőséggel. Az orsó tervezése és tesztelése Németországban történt. Az orsó több fontos alkatrésze kapott nitrát bevonatot, ezáltal extrém kopásálló.

Elfogyott

Cikkszám: kapitalis_carphunter_szett Kategóriák: , , , , , Címkék: , , , ,

Leírás

A botról:

Az ÚJ YOKOZUNA CARP-WARS 3 részes bot karcsú TC24 karbon bottestet kapott, amely újra lett balanszírozva és a parabolikája is változott, mivel a horgászok visszajelzése ezt kívánta meg farming simulator 17 herunterladen. A gondos tervezést mutatja az a tény is, hogy a bot tervezése 2012 augusztusában kezdődött el és 8 hónapot vett igénybe. A bottest 5 különböző parabolikájú és balanszú bot tesztelése után választottuk ki Download sims 2 main game for free. A bot gyűrűzése teljesen megváltozott. A keverő gyűrű 50mm-es méretűre cseréltük és természetesen a többi gyűrű is ehhez lett igazítva Download spotify songs again. A minőségi SIC gyűrűk egy új könnyebb keretben kaptak helyet. Az új fejlesztésű SIC gyűrűk, jól bírják a fonott zsinór keltette hőterhelést és kopásállóságuk is magasabb az átlagosnál download framework. Csúszásmentes osztott nyéltag, UV-védelmet biztosító kemény lakkbevonat teszi tartóssá a botot.

 

 

Az orsóról:

Az orsó neve összefonódik a legmagasabb minőséggel datei per ssh herunterladen. Az orsó tervezése és tesztelése Németországban történt. Az orsó több fontos alkatrésze kapott nitrát bevonatot, ezáltal extrém kopásálló how can I photos from icloud. Az orsó háza könnyű, erős, ütésálló ABS grafit. Az orsó hajtókarja új fejlesztésű, könnyített, és több ponton megerősített ABS grafit herunterladen. Az orsó fogantyúja nagyméretű, ezáltal jó és csúszásmentes fogást biztosít.

 

A modern, nyújtott távdobó dob kialakítása a maximális dobástávolság elérését szolgálja youtube film as mp4. A teljes úton kitámasztott kulissza a stabilabb dobemeléshez járul hozzá, így rendkívül finom, egyenletes az orsó futása. Az 50%-al precízebb elsőfék beállítás (mikro fék) megkönnyíti a helyes fékerő beállítását typo3 dateiliste herunterladen. A hosszú élettartamot biztosítja még az 5+1 teljesen zárt rozsdamentes csapágy, az azonnali visszaforgásgátló. Grafit pótdob

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kapitális Carp Hunter szett” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .