Akció!

Kamasaki Super method feeder szett

14,990 Ft16,990 Ft

Ebben a hónapban sem maradhatnak el extra akcióink. Szettünkkel a feederes horgászatot kedvelők elvárásainak szeretnénk megfelelni. Egy rendkívül hasznos és változatos horgászeszközöket, valamint kiegészítőket, aprócikkeket tartalmazó összeállítást készítettünk abból a célból, hogy a látványos és eredményes method feederes technika még nagyobb számban hódítsa meg a horgászközönséget.

Kiürítés

Leírás

Ebben a hónapban sem maradhatnak el extra akcióink. Szettünkkel a feederes horgászatot kedvelők elvárásainak szeretnénk megfelelni all videos for free. Egy rendkívül hasznos és változatos horgászeszközöket, valamint kiegészítőket, aprócikkeket tartalmazó összeállítást készítettünk abból a célból, hogy a látványos és eredményes method feederes technika még nagyobb számban hódítsa meg a horgászközönséget zeit podcast herunterladen.

Szettünk gerincét a kétféle hosszban rendelhető Kamasaki Super Feeder bot képezi, mely tetszőlegesen, 3,60 m-es és 3,90 m-es hosszban választható, az igényeknek, az elvárásoknak megfelelően Download bvs solitaire sammlung for free. A medium jelzésű feederbot 50-100 grammos dobósúly tartománya elegendő, hogy a szettben helyet kapó nagyméretű method kosarakat is nagy távolságra, pontosan dobjuk a bot bárminemű sérülése nélkül hp officejet 4500 desktop driver for free.

A összhang megteremtése érdekében az 50-es méretű Kamasaki Super Runner nyeletőfékes orsóra esett a választásunk fortnite gratisen laptop. Finoman kiegyensúlyozott, precízen megtervezett konstrukció, mely a nélkülözhetetlen nyeletőfékkel van ellátva.

A kiváló, hosszú évek óta bizonyító feeder zsinórunk mellett találunk method kosarakat etetőanyag töltő formával, fogósságáról, vonzerejéről híres method mix etetőanyagot vászon keverőedénnyel, szerelékrögzítő kapcsokat, egy tekerccsel a legnépszerűbb fonott horogelőkéből fortnite kostenlosen ps4. A kiváló minőségéről híres Excalibur pontyozó horog kapott továbbá helyet a szettben az újdonságnak számító, aromásított szilikon kukoricával, a Silicorn-nal ps4 media player downloaden.

További információk

Típus

360cm szett, 390cm szett

Márkák

Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kamasaki Super method feeder szett” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .