Kamasaki Big Fish 300cm általános horgászbotok

6,490 Ft7,490 Ft

Az IM6 karbon anyagból készült bottest kiváló minőségű SIC gyűrűkkel szerelt. Ellenáll a nagy halak fárasztása során fellépő erőhatásoknak, legyen szó pontyról, csukáról, vagy éppen kisebb harcsákról.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az IM6 karbon anyagból készült bottest kiváló minőségű SIC gyűrűkkel szerelt. Ellenáll a nagy halak fárasztása során fellépő erőhatásoknak, legyen szó pontyról, csukáról, vagy éppen kisebb harcsákról download snapchat via google.

A “B” akciójú bot nyéltagja osztott parafa/eva, betétes menetes orsótartóval szerelt, mely borítása révén jó fogást biztosít a nagy halak fárasztása közben all jpg of a page.

A botcsalád több dobósúly tartományban is elérhető. Míg kisebb dobósúlyban pontyozáshoz, amurozáshoz, nádi horgászathoz, addig az erősebb 200 grammos akár harcsázáshoz is eredményesen használható windows error repair tool.

Válasszunk hozzá monofil zsinórt, hogy még jobban ki tudjuk használni a botban rejlő lehetőségeket.

A C akciós botoknál mind a dobások, mind a fárasztás során a bot legalább 2/3-ad része dolgozik, ezáltal a használat során fellépő erőket hatékonyan osztja szét lieder kostenlos aus youtube downloaden. A fellépő terhelés egyenletes elnyelésének köszönhetően a halak kirohanásait hatékonyan tompítja, úgymond kipumpálja a halat, így minimalizálja a horog kiszakadásának lehetőségét – tökéletes a nagytestű halak fárasztásához systematic download.
A karbonszálas anyagok megjelenése az élet szinte minden területén így a horgásziparban is futótűzként söpört végig netflix for mac. Az IM6-os karbonból készült botokkal a horgászbotok egy olyan, új generációja jelent meg, mely az üvegszálas botoknál könnyebb súly és kecsesebb vonalvezetés mellett is képes felvenni a versenyt a hasonló kategóriájú üveg kompozit botokkal download adobe photoshop lightroom 6.
Alakját tekintve tradicionális, kedvelt kialakítású, a dobást segítő hosszban gyártott osztott parafa download g mail? duplon nyél. Lényege, hogy az orsótartó felett található szivacsos rész akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is disney plus auf fernseher herunterladen.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került schreibprogramm word kostenlosen deutsch. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
A boton a kerámia betétesnél könnyebb, alumínium-oxid gyűrűsor található. A vékonyabb betétek elegáns megjelenést és a régebbi gyűrűtípusokkal szerelt pálcákhoz képest kissebb súlyt kölcsönöznek a botnak. Kopásállósága és az ütödésekkel szembeni ellenállósága kedvelt alapanyaggá teszi a botépítők körében.

További információk

Dobósúly

40-80g, 60-120g, 120-200g

Hossz (cm)

270, 300

Márkák

Energo Team, Kamasaki

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kamasaki Big Fish 300cm általános horgászbotok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .