Heatbox 2000 sátorfűtés (zöld)

67,990 Ft

Ezzel a mini gázfűtéssel a legjobban felkészülhet a hideg évszakra. Pontos hőmérséklet szabályozóval garantált a kellemes, 20 fok körüli hőmérséklet. HeatboxButan/Propan gázpalackkal üzemeltethető, amely bármely szakboltban megtalálható. Maximális teljesítménynél a sátorfűtés egy 5 kg palack esetén 30 óráig tud fűteni. A Heatbox 2000 érdekessége a beépített oxigénhiány érzékelő, ez garantálja, hogy egy bizonyos oxigénszint alatt a fűtött területen azonnal kikapcsol a készülék, ezzel megakadályozva egy esetleges szénmonoxid mérgezést. Egy tökéletes sátorfűtő, nem csak horgászoknak.

Leírás

Ezzel a mini gázfűtéssel a legjobban felkészülhet a hideg évszakra. Pontos hőmérséklet szabályozóval garantált a kellemes, 20 fok körüli hőmérséklet.
HeatboxButan/Propan gázpalackkal üzemeltethető, amely bármely szakboltban megtalálható. Maximális teljesítménynél a sátorfűtés egy 5 kg palack esetén 30 óráig tud fűteni. A Heatbox 2000 érdekessége a beépített oxigénhiány érzékelő, ez garantálja, hogy egy bizonyos oxigénszint alatt a fűtött területen azonnal kikapcsol a készülék, ezzel megakadályozva egy esetleges szénmonoxid mérgezést. Egy tökéletes sátorfűtő, nem csak horgászoknak-

 

 

Made in Germany!

Anyaga: acéllemez
Beépített 800 mm cső gyorscsatlakozóval
Piezzo gyújtó, gyújtásbiztosító, oxigénhiány érzékelő
Beépített fogantyú, állítható lábak
Termosztat: 2 és 25 fok között állítható
Teljesítmény: 2 kW
Fogyasztás: 148g/h
CO-tartalom: 45qqm
Méretek: 280x190x300 mm
Súly: 2,7 kg
Opcionálisan rendelhető hordozótáska

Figyelem! A készülékhez nyomásszabályzó használata szükséges!

További információk

Márkák

Heatbox

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Heatbox 2000 sátorfűtés (zöld)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .