Haldorádó – Special Round Feeder etetőkosarak (2db/csomag)

A Haldoráród Special Round Feeder, a klasszikus feederkosarak csúcsminőségű, minden apró részletében tökéletesen kidolgozott változata. Megalkotása során a legtöbb feederhorgász által használt és jól ismert klasszikus kerek feederkosarat vettük alapul, de annak minden ?hibás? részletét igyekeztünk kijavítani, tökéletesre csiszolni. Hogyan értük ezt el, min változtattatunk?

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A Haldoráród Special Round Feeder, a klasszikus feederkosarak csúcsminőségű, minden apró részletében tökéletesen kidolgozott változata. Megalkotása során a legtöbb feederhorgász által használt és jól ismert klasszikus kerek feederkosarat vettük alapul, de annak minden ?hibás hintergrundbilder zum downloaden? részletét igyekeztünk kijavítani, tökéletesre csiszolni. Hogyan értük ezt el, min változtattatunk?

 

 

Jellemzői:
1 star stable herunterladen kostenlos. Talán a legszembetűnőbb az rögzítő szem, amellyel a gubancgátló cső karabinerébe akasztjuk vagy közvetlenül a főzsinórhoz kötjük. A peremből kiemelkedő kicsi, de jól terhelhető fém fülecske garantáltan nem törik el, nem szakad ki a kosárból, miközben (kis méretéből adódóan) nem tekeredik rá semmi, ezzel a gubancveszélyt is nullára csökkentettük herunterladen.

 

2. A vaskos, túlságosan sűrű rácsozatú, zárt kosarakból lassan oldódik ki az etetőanyag (még akkor is, ha arra rásegít a csontkukac), ezért egy vékony dróthálóból készített optimális lyukbőségű feederkosárra volt szükség, de azokat (a vékony, tartás nélküli hálóanyag miatt) kézzel könnyedén össze lehetett roppantani spotify desktop herunterladen. Hogy megőrizzük a kosár finomságát, könnyűségét, mégis drasztikusan növeljük stabilitását, alul és felül egy erősített peremet kapott herunterladen. Ezt minden egyes darabra kézzel forrasztják rá! Ez az alsó-felső megvastagított perem máris minimum duplájára növeli a kosár keménységét, stabilitását download readly.

 

3. Olyan színezetre és felületkezelésre volt szükség, amelynek eredményeként a kosár nem egy rikító veszélyes tárgy, hanem a mederfenékbe észrevétlenül beleolvadó, finom falatokat hordozó eszközzé válik hay day kostenlos herunterladen. A csillogásmentes zöld és fekete színezet maximálisan megfelel ezeknek az elvárásoknak.

 

4. Szükség volt az ideális méretekhez párosuló súlyra is, így a méretsor három darabból áll, amihez három különböző hosszúság és kettő különböző átmérő párosul hörbuchen gratis. No de mi van akkor, ha egy nagyméretű, de kis súlyú kosárra van szükség? Hogyan lehet megoldani, hogy egy 30 g-os kosárméreten csak 10 g ólom legyen herunterladen? Erre is gondoltunk! A speciális talpólmok lábacskái egy csavarhúzó segítségével könnyedén felfeszíthetők, így a súly a kosárról levehető és egy másikra áthelyezhető download gta 5 for free. Így akár horgászat közben is lehet variálni a kosárra helyezett ólomnehezék súlyával, mert ennek a cseréje maximum 1 perc! Ugyanakkor attól egyáltalán nem kell tartani, hogy horgászat közben leesik.

 

5. Végül, de nem utolsósorban a kosarak ízléses csomagolásban kerülnek forgalomba ? ezzel is jelezve, hogy egy magasabb minőségű, átlagosnál lényegesen jobb termékről van szó ?, amely 2 különböző színű (hínárzöld és matt fekete) terméket rejt.

További információk

Méret

10g, 20g, 30g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Haldorádó – Special Round Feeder etetőkosarak (2db/csomag)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .