E-Thrust 36lb elektromos csónakmotor

69,990 Ft

Az új E-Thrust motorok tökéletes kombinációja az ergonomikus designnak és a mérnöki pontosságnak. Az E-Thrust csónakmotorok nagyon megbízhatóak, hiszen a gyártó magas minőségű alapanyagokat használ a gyártás során és minden egyes motor egy speciális próbaeljáráson esik át, ez adja a csónakmotor tökéletes teljesítményét napról napra, horgásztúráról horgásztúrára.

Leírás

Az új E-Thrust motorok tökéletes kombinációja az ergonomikus designnak és a mérnöki pontosságnak. Az E-Thrust csónakmotorok nagyon megbízhatóak, hiszen a gyártó magas minőségű alapanyagokat használ a gyártás során és minden egyes motor egy speciális próbaeljáráson esik át, ez adja a csónakmotor tökéletes teljesítményét napról napra, horgásztúráról horgásztúrára tastatur kostenlos herunterladen. Ezek a magas minőségű motorok egyaránt alkalmasak sport horgászatra és mindennapos csónakázásra.

 

Csendes meghajtás A kimagaslóan nagy tolóerőnek és a speciális hajócsavar kialakításnak köszönhetően könnyedén haladhatunk vele folyóvízen és a vízinövénnyel benőtt területeken egyaránt windows 7 deutsch sprachpaket herunterladen. A speciálisan tekercselt motornak köszönhetően alacsony fogyasztást és hosszú élettartamot biztosít.

 

A csónakmotor további hasznos tulajdonsága a rázkódásmentesség microsoft powerpoint free full version. Az LCD monitor folyamatosan mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét. Magyarországon két fajta teljesítményű változatban érhető el: 36lbs / 55lbs herunterladen theory. Tápellátás: 12 Volt LCD kijelző: két karakteres A motorrögzítő a 36 lbs változatnál 10 fokozatban dönthető, az 55 lbs változatnál pedig 7 fokozatban dönthető herunterladen.

 

A motor 360 fokban körbefordítható. A tengely rozsdamentes acélból készült és teleszkópos kivitelű. A motorvezérlő 5 előre és 2 hátramenet fokozatot biztosít farming simulator 2019 downloaden. A kisebb motort kisebb tavakra és strandokra ajánljuk, a nagyobb motor egyaránt megállja a helyét nagyobb tavakon, folyóvizeken, akár sós vízben a partmentén download amazon prime for free. A kisebb teljesítményű motoron két pengés, a nagyobb három pengés hajócsavarral van szerelve. A javasolt maximális csónakméret a 36 lbs motornál 1144 kg, az 55 lbs-nél 1750 kg need for speed payback pc for free.

További információk

Tolóerő

36 lbs

Márkák

E-Trust

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„E-Thrust 36lb elektromos csónakmotor” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .