Carp Hunter Feeder plusz 360cm 40-80g horgászbot

6,990 Ft

Kompozit anyagból készült, 40-80 gramm dobósúlyú, masszív felépítésű, univerzálisan használható feeder bot. Nyéltagja duplon anyagú, orsótartója menetes. A bottesten 11 darab SIC gyűrű található, melyből a nyéltagon háromtalpas gyűrű kapott helyt.

Leírás

Kompozit anyagból készült, 40-80 gramm dobósúlyú, masszív felépítésű, univerzálisan használható feeder bot. Nyéltagja duplon anyagú, orsótartója menetes Download iphone 7 app. A bottesten 11 darab SIC gyűrű található, melyből a nyéltagon háromtalpas gyűrű kapott helyt. Fárasztáskor a bot teljes hosszban dolgozik, bátran használhatunk vékonyabb főzsinórt, a bot leköveti a halak kirohanásait karten von google maps herunterladen. Két spicc tartozik a bothoz, így megnő a bot variálhatósága.

 

Cikkszám Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
14083-361 3,60 m 3+2 40-80 g 125 cm 350 g

 

Elterjedt botok, melyeknél a bot legalább 2/3-ad része dolgozik herunterladen. A C akciójú botok keményebbek ugyan a D kategóriájúaknál, mégis kellően lágyak ahhoz, hogy még erőteljes fárasztás mellet is hatékonyan nyeljék el a fellépő erőket és minimálisra csökkentsék a horog kiszakadásának esélyét star wars the force unleashed free pc.
A kompozit botok kevésbé érzékenyek a külső fizikai hatásokkal, ütésekkel, koccanásokkal szemben, mint a karbon testvéreik, ezáltal optimálisak a parti kövezéseken és extrém körülmények között folytatott feeder vagy picker horgászatra Download music on mobile free iphone.
Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, klasszikus kialakítású nyél Download itunes latest version. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került age of empires 3 kostenlosen vollversion deutsch. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg apple osen.
A boton a kerámia betétesnél könnyebb, alumínium-oxid gyűrűsor található download panzer game. A vékonyabb betétek elegáns megjelenést és a régebbi gyűrűtípusokkal szerelt pálcákhoz képest kissebb súlyt kölcsönöznek a botnak. Kopásállósága és az ütödésekkel szembeni ellenállósága kedvelt alapanyaggá teszi a botépítők körében youtube video kostenlos onlineen.

 

További információk

Tipus

3,60 m 3+2 40-80 g 125 cm 350 g

Márkák

Carp Hunter, Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Hunter Feeder plusz 360cm 40-80g horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .