Carp Hunter Feeder plusz 360cm 40-80g horgászbot

8,490 Ft

Kompozit anyagból készült, 40-80 gramm dobósúlyú, masszív felépítésű, univerzálisan használható feeder bot. Nyéltagja duplon anyagú, orsótartója menetes. A bottesten 11 darab SIC gyűrű található, melyből a nyéltagon háromtalpas gyűrű kapott helyt.

Elfogyott

Leírás

Kompozit anyagból készült, 40-80 gramm dobósúlyú, masszív felépítésű, univerzálisan használható feeder bot. Nyéltagja duplon anyagú, orsótartója menetes. A bottesten 11 darab SIC gyűrű található, melyből a nyéltagon háromtalpas gyűrű kapott helyt. Fárasztáskor a bot teljes hosszban dolgozik, bátran használhatunk vékonyabb főzsinórt, a bot leköveti a halak kirohanásait. Két spicc tartozik a bothoz, így megnő a bot variálhatósága.

 

Cikkszám Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
14083-361 3,60 m 3+2 40-80 g 125 cm 350 g

 

Elterjedt botok, melyeknél a bot legalább 2/3-ad része dolgozik. A C akciójú botok keményebbek ugyan a D kategóriájúaknál, mégis kellően lágyak ahhoz, hogy még erőteljes fárasztás mellet is hatékonyan nyeljék el a fellépő erőket és minimálisra csökkentsék a horog kiszakadásának esélyét.
A kompozit botok kevésbé érzékenyek a külső fizikai hatásokkal, ütésekkel, koccanásokkal szemben, mint a karbon testvéreik, ezáltal optimálisak a parti kövezéseken és extrém körülmények között folytatott feeder vagy picker horgászatra.
Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, klasszikus kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
A boton a kerámia betétesnél könnyebb, alumínium-oxid gyűrűsor található. A vékonyabb betétek elegáns megjelenést és a régebbi gyűrűtípusokkal szerelt pálcákhoz képest kissebb súlyt kölcsönöznek a botnak. Kopásállósága és az ütödésekkel szembeni ellenállósága kedvelt alapanyaggá teszi a botépítők körében.

 

További információk

Tipus

3,60 m 3+2 40-80 g 125 cm 350 g

Márkák

Carp Hunter, Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Hunter Feeder plusz 360cm 40-80g horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .