ATT’x – V2 extra transmitters jeladó antenna

Az Extra Transmitters jeladó antenna az ATT egyedi és innovatív fejlesztése, amely lehetőséget kínál arra, hogy az ATTx receiver-el összekapcsolva, kompatibilissé tehetők az olyan elektromos kapásjelzők, amelyek nem rendelkeznek távegységgel.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Az Extra Transmitters jeladó antenna az ATT egyedi és innovatív fejlesztése, amely lehetőséget kínál arra, hogy az ATTx receiver-el összekapcsolva, kompatibilissé tehetők az olyan elektromos kapásjelzők, amelyek nem rendelkeznek távegységgel hintergrundbilder zum downloaden. Kizárólag csak olyan jelzőkkel használhatók, amelyek Jack dugó kimenettel (2,5mm vagy 3,5mm) rendelkeznek. A működéséhez GP-11A jelű, 6V-os elem szükséges star stable herunterladen kostenlos. Alacsony áramfelvétellel és 100%-os megbízhatósággal rendelkezik.

 

Használata: helyezze a jeladó antennát a elektromos jelzőn elhelyezett Jack dugó kimenetébe, majd hangolja össze az ATTX receiver-el herunterladen.

 

Opciók:

2,5mm-es: TLB, Fox, stb. V2ATTXT2

3,5mm-es: Delkim V2ATTXT3

További információk

Tipus

Extra Transmitters 2,5mm jack (jeladó antenna), Extra Transmitters 3,5mm jack (jeladó antenna)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ATT’x – V2 extra transmitters jeladó antenna” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .