ATT’s Underlit Wheel alarm elektromos kapásjelzők

32,990 Ft

Az ATTs Underlit Wheel Alarm az ATT Tackle 2013.-ban debütált újdonsága, amely a fenomenális sikerű ATTs elektromos kapásjelző legújabb változata. Az új jelző természetesen megtartotta a legendás előd fantasztikus tulajdonságait azzal a különbséggel, hogy a színes LED az elülső felületről áthelyezésre került a görgő alá.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Az ATTs Underlit Wheel Alarm az ATT Tackle 2013.-ban debütált újdonsága, amely a fenomenális sikerű ATTs elektromos kapásjelző legújabb változata Download windows media player for windows 10 for free. Az új jelző természetesen megtartotta a legendás előd fantasztikus tulajdonságait azzal a különbséggel, hogy a színes LED az elülső felületről áthelyezésre került a görgő alá spotify mobile. Ennek óriási előnye, hogy rendkívül látványosan érzékelhetők a kapások, hisz a megvilágított görgő sokkal jobb periférikus láthatóságot tesz lehetővé trello dateien herunterladen.

 

Az ATTs a világ első “csendes”, csak fényjelzést adó, hangszóró nélküli elektromos kapásjelzője, amely mindig ott jelez, ahol szükség van rá, mégpedig a horgásznál minecraft häuser downloaden. Kizárólag az ATT Deluxe Receivel-el használható, tehát minden beállítás a vezeték nélküli vevőegységen lehetséges, amely biztosítja a vibrációs / rezgő/ funkciót is herunterladen. A kapásjelzőt olyan profi pontyhorgászoknak tervezték, akik nem szeretnének kitűnni a tömegből azzal, hogy a tóparton ?üvölt? a bottartó állványon elhelyezett jelzőjük download free powerpoint templates. Az egyszerű, ultra könnyű és rendkívül kompakt ATTs méreténél fogva a jelenlegi piacon kapható legkisebb elektromos jelző.

 

A legkiválóbb anyagok felhasználásával készült gumírozott, matt fekete felülete még a hosszú évek tartós használata során sem fog károsodni download apple documents. Mivel teljesen zárt, tehát nincsenek rajta sem gombok, sem pedig egyéb csatlakozási lehetőségek, amely segítené a víz és pára bejutását, ezért garantáltan és 100%-ban vízálló wo kann ich musik herunterladen. Praktikusságának köszönhetően meghibásodásának lehetősége gyakorlatilag nulla hisz a ki és bekapcsolása is a védő burkolat lehúzásával (mágneses kapcsoló) történik jewel quest kostenlos downloaden. Kiképzésének köszönhetően magas oldalfalai miatt nincs szükség külön biztonsági tartó villára (Snag Bar) amely megakadályozza az erőteljes kapáskor a bot oldalirányú mozgását die sims 4 kleidung download kostenlos. Jobb és bal felső részébe egy kis horony is helyet kapott, ahová belehelyezhető a Beta Light, amely az éjszakai tájékozódásban nyújt segítséget. Óriási előnye, hogy elem töltöttségi szint ellenőrzéssel is ellátták, amely szintén a vevőegységen található, és hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót. Strapabíró, erős, rozsdamentes csavarral és anyával kerül forgalomba, amely kompatibilis minden kereszttartóval (Buzz Bar) és leszúróval.

 

Egyedülálló, szabadalmaztatott False Beep System érzékelő rendszerrel rendelkezik, így a görgőbe épített mágnes soha nem érzékel ?téves? kapást. Alapból átlátszó színű két mágneses görgővel látták el, de az okos tervezésnek köszönhetően, extraként kaphatók hozzá különböző színű és több mágnessel (4,6) szerelt görgők is, amelyekkel beállítható a megfelelő érzékenység. A két mágneses görgő 1 cm-es, a négy mágneses 0,5cm-es, a hat mágneses pedig már 0,33 cm-es elmozdulást is jelez. Tapasztalatok alapján azonban a két mágnessel szerelt görgő tökéletesen érzékenységet biztosít minden körülmény között. Rendkívül alacsony áramfelvétellel rendelkezik, hisz a működéshez szükséges 1 db 6 voltos elem, intenzív használat mellett több mint 1,5 évig is kitarthat. 8 különböző színekben kapható ledekkel / kék, lila, zöld, sárga, piros, fehér, narancs, rózsaszín/ kapható.

 

Figyelem! Az ATT termékkínálatban kapható külön, kizárólag a jelzőhöz gyártott speciális, kimagasló élettartammal rendelkező, GP476A jelű elem is.

 

Méretei:

Magasság: 61mm

Szélesség: 33mm

Mélység: 21mm

További információk

Görgővilágítás

Kék, Piros, Fehér, Lila, Zöld, Sárga, Narancs, Rózsaszín

Márkák

ATT

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ATT’s Underlit Wheel alarm elektromos kapásjelzők” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .